Lifestyle

Julia Fox: Εννιά λεπτομέρειες για το παρελθόν της με ναρκωτικά και πασαρέλες

Julia Fox: Εννιά λεπτομέρειες για το παρελθόν της με ναρκωτικά και πασαρέλες

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram: Julia Fox

Julia Fox: "Ο μπαμπάς μου είναι Αμερικανός. Είναι, σαν, Νεοϋορκέζος έβδομης γενιάς. Δεν έχει τα μυαλά του. Σχεδόν μεγάλωσα μαζί του"

Η Julia Fox συνέχιζει  να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα λόγω της σχέση της με τον ράπερ Kanye West. Η Fox απέκτησε για πρώτη φορά τη φήμη αφού πρωταγωνίστησε στη δραματική ταινία του 2019, «Uncut Gems», με πρωταγωνιστή δίπλα στον Adam Sandler.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia fox (@ladyjuliafox)

Ωστόσο, η 31χρονη ηθοποιός επανήλθε στα μέσα ενημέρωσης αφού εθεάθη σε δείπνο στο Μαϊάμι με τον West στις αρχές της χρονιάς. Η σχέση τους έμοιαζε να προσελκύει ακόμη περισσότερη  τα μέσα ενημέρωσης μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του ζευγαριού στο περιοδικό Interview, όπου η Fox έγραψε για τη βραδινή της έξοδο με τον σχεδιαστή Yeezy, με τίτλο «Date Night».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

Η Fox εμφανίστηκε ακόμη και στο πρόσφατο τραγούδι του West που διαψεύδει τη σχέση της Kim Kardashian και του Pete Davidson. Με την αναβίωση της Fox, πολλοί άνθρωποι έχουν σημειώσει μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τη ζωή της πριν γίνει διάσημη.

1. Η Τζούλια Φοξ γεννήθηκε στην Ιταλία αλλά μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη από τον άγαμο πατέρα της.

Αν και η Φοξ γεννήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, αυτή και ένας από τους αδελφούς της μεγάλωσαν στη Νέα Υόρκη από τον πατέρα της, ενώ η μαμά και ο μεγαλύτερος αδερφός της παρέμειναν στην Ιταλία.

“Ο μπαμπάς μου είναι Αμερικανός. Είναι, σαν, Νεοϋορκέζος έβδομης γενιάς. Δεν έχει τα μυαλά του. Σχεδόν μεγάλωσα μαζί του”, είπε η Fox στο High Snob Society.

Περιέγραψε τον πατέρα της ως έναν «τρελό επιστήμονα ερημικό», προσθέτοντας ότι ζει ακόμα στη Νέα Υόρκη, αλλά ότι δεν είναι πραγματικά κοντά.

2. Η Fox λέει ότι πέρασε μερικά από τα παιδικά της χρόνια άστεγη.

Σε μια συνέντευξη στο The New Yorker, η Fox μίλησε για το πώς βίωσε την έλλειψη στέγης ενώ ζούσε με τον πατέρα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

«Μείναμε σε οποιοδήποτε διαμέρισμα ανακαίνιζε ο πατέρας μου εκείνη την εποχή. Ήμασταν σαν άστεγοι», είπε η Φοξ.

«Πήγαινα να ζήσω σε σπίτια φίλων — ήταν πάντα ένα είδος δυσλειτουργικής οικογένειας με μια ανύπαντρη μαμά, και έβρισκα το δρόμο μου και ο μπαμπάς μου δεν τον ένοιαζε».

3. Η Julia Fox εργάστηκε ως Dominatrix στα 18 της.

Η Fox πιστώνει την πρώτη της εμπειρία ως ηθοποιός ως στο γυμνάσιο, όπου εργάστηκε ως Dominatrix ως δουλειά της μετά το σχολείο.

«Η δουλειά μου μετά το σχολείο ήταν Dominatrix, οπότε ξέρετε, ήταν παιχνίδι ρόλων φαντασίας», είπε η Fox στο περιοδικό Paper. “Και είναι νόμιμο. Δεν υπάρχει γυμνό, δεν υπάρχει διείσδυση. Όλα ήταν απλώς παιχνίδι ρόλων.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

Η Φοξ μοιράστηκε ότι θα πήγαινε σε ένα δωμάτιο με έναν άγνωστο και θα έκανε μια πράξη: “Θα σε εξουσιάζω!”

“Με πέταξαν αυτό ως έφηβη, οπότε είμαι καλά υπό πίεση και μπορώ να διαβάσω κάποιον και να ξέρω τι είναι αυτό που θέλει. Παίρνω πολύ καλά λεπτές ενδείξεις και δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια”, είπε η Fox.

4.Η Τζούλια Φοξ υπέφερε από εθισμό στην ηρωίνη.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Fox αποκάλυψε ότι όταν ήταν 17 ετών, κόντεψε να πεθάνει ύστερα από υπερβολική δόση.

Σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter, η Fox παραδέχτηκε ότι πολλοί άνθρωποι με τους οποίους είχε μεγαλώσει έκαναν επίσης ναρκωτικά.

«Είναι ένα θαύμα που είμαι εντάξει γιατί πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα δεν τα πάνε τόσο καλά», μοιράστηκε η Fox. “Είναι ακόμα στα ναρκωτικά ή στη φυλακή. Πολλοί από αυτούς πέθαναν.”

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο The New Yorker τον Ιούλιο, η ηθοποιός είπε ότι είναι πλέον καθαρή αφού πάλευε με την ηρωίνη και τα χάπια για αρκετό καιρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

Η εμπειρία της με τα ναρκωτικά ενέπνευσε μερικά από τα βιβλία τέχνης της, τα οποία περιλαμβάνουν «πολλά πράγματα για την κακοποίηση, τον εθισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση», λέει.

«Ένιωσα ωραία που έβγαλα αυτό το πέπλο από τη ζωή μου. Σίγουρα, ήταν κακό, αλλά δεν είναι το χειρότερο».

5. Δημιούργησε πίνακες χρησιμοποιώντας το δικό της αίμα.

Το 2017, η Fox δημιούργησε μια έκθεση πολυμέσων με την ονομασία «R.I.P Julia Fox», η οποία παρουσίαζε πίνακες με το αίμα της στο μετάξι.

«Ναι, είναι το αίμα μου», είπε η Fox στη HuffPost. «Ήθελα η παράσταση να είναι όσο πιο αυθεντική και προσωπική γίνεται».

Η Fox έβγαλε το αίμα της με μια σύριγγα και χρησιμοποίησε τη σύριγγα για να βάψει το μετάξι, υποστηρίζοντας ότι “δεν ήταν τόσο κακό”.

«Υποθέτω ότι πάντα με γοήτευε ο θάνατος», είπε η Φοξ αφού ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει το αίμα της. «Είχα μερικές εμπειρίες κοντά στο θάνατο».

“Εξερευνούσα τον θάνατο σε όλες τις μορφές, μια από αυτές ήταν η θυσία. Ο θάνατος ως προσφορά στον μεγάλο δημιουργό. Η ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί μόνο, δεν μπορεί ποτέ να πεθάνει.”

6. Ο ρόλος της Fox στο «Uncut Gems» γράφτηκε ειδικά για εκείνη, αλλά έπρεπε να περάσει από οντισιόν.

Στην ταινία, η Fox έπαιξε την Julia De Fiore, την ερωμένη του χαρακτήρα του Adam Sandler, Howard Ratner.

Ο Fox είχε ξεκινήσει μια φιλία με τον συν-δημιουργό της ταινίας, Josh Safdie, κατά την περίοδο που αυτός και ο αδερφός του, Benny Safdie, ήταν στα πρώτα στάδια της συγγραφής του “Uncut Gems”.

«Ο χαρακτήρας της Τζούλια που ασχολείται με τη φωτογραφία, της κάνει τατουάζ το όνομα ενός άντρα, ακόμη και ο καυγάς με έναν άντρα μπροστά σε ένα κλαμπ είναι όλα πράγματα από την πραγματική ζωή της Φοξ (αν και το τατουάζ μιας πρώην δεν είναι στο πίσω μέρος της ),» αποκάλυψε ένα προφίλ Insider στο Fox.

Ωστόσο, ο ρόλος της Τζούλια δεν ήταν εγγυημένος στον Φοξ και έπρεπε ακόμα να περάσει από οντισιόν.

«Αντιμετωπίζοντας εκατοντάδες, πάλεψε για τον ρόλο και πήρε το ρόλο που της γράφτηκε».

7.Η Τζούλια Φοξ σύχναζε σε νυχτερινά κέντρα από την ηλικία των 14 ετών.

Δεδομένου ότι η Fox είχε έναν μάλλον επιεικής πατέρα όταν μεγάλωνε, η ηθοποιός είχε επιτραπεί να βγαίνει σε κλαμπ όταν ήταν 14 ετών.

Έγινε μάλιστα ιδιοκτήτρια και επενδυτής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της φάσης της στο clubbing.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ☆ (@juliafox)

Ωστόσο, όταν η Fox είχε κλείσει τα 18, είχε αρχίσει να αισθάνεται καμένη από τη σκηνή του κλαμπ, ειδικά μετά από υπερβολική δόση.

“Μεγαλώνοντας στη Νέα Υόρκη, ξεκινάς να βγαίνεις πολύ νέος. Ήμουν 14 χρονών σε κλαμπ, ξέρεις; Μέχρι τα 18, ήμουν κουρασμένος”, είπε η Fox στο περιοδικό Paper.

“Απλώς έγινε βαρετό και επαναλαμβανόμενο. Ήξερα ήδη πώς θα ήταν η βραδιά – απλώς δεν με ικανοποιούσε πια. Ήταν αυτή η πραγματικά φτηνή συγκίνηση στην οποία είχα αποκτήσει ανοσία.”

8. Η Φοξ κάποτε έκανε τατουάζ στο δάχτυλό της το όνομα του φίλου της.

Ακριβώς όπως ο χαρακτήρας της στο “Uncut Gems”, όπου σε μια σκηνή, κάνει ένα τατουάζ με το όνομα του φίλου της μετά από έναν καυγά, η αληθινή Fox έκανε το ίδιο πράγμα.

Όταν ρωτήθηκε για στοιχεία στην ταινία που μπορεί να αντικατοπτρίζουν τη ζωή της, η Φοξ είπε στο Cosmopolitan για το τατουάζ.

“Το θέμα του τατουάζ, όταν έκανα το τατουάζ όταν ο Χάουαρντ ήταν θυμωμένος μαζί μου. Στην πραγματικότητα το έκανα όταν ο φίλος μου ήταν θυμωμένος μαζί μου”, εξήγησε η Φοξ.

“Πήγα και έκανα τατουάζ το όνομά του για να του δείξω πόσο αφοσιωμένος και αφοσιωμένη ήμουν. Είναι στο δάχτυλό μου. Το έχω ακόμα στην πραγματικότητα. Το έκανα για δαχτυλίδι μου.”

9. Η Τζούλια Φοξ λέει ότι δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους αφού αποκάλυψε ένα «κύκλωμα πορνείας».

Η μικρού μήκους ταινία «Fantasy Girls», της οποίας η σκηνοθεσία, η παραγωγή και το σενάριο είναι της Fox, αφηγείται την ιστορία τεσσάρων εφήβων στο Ρίνο της Νεβάδα, που προσπαθούν να παίξουν σε ένα σόου ταλέντων ενώ καταδιώκονται από έναν απαγωγέα.

Η ταινία εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό δαχτυλίδι πορνείας που ανακάλυψαν η Φοξ και η φίλη της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Ρίνο.

«Ήθελα να πω ιστορίες και ήξερα ότι είχα καλές ιστορίες», είπε η Fox στο Elle. «Έτσι πήγα στο Ρένο με τον παιδικό μου καλύτερο φίλο με [την ιδέα] να κάνω μια ταινία».

«Μπαίνουμε στην πόλη και συναντάμε αυτή την ομάδα παιδιών στην άκρη του δρόμου, και ξέραμε και οι δύο ότι θα αποκαλύψουμε αυτή την ιστορία σε αυτό το μικρό μείγμα».

Αφού έμαθε τι συνέβαινε, ο Φοξ ένιωσε υποχρεωμένος να πει την ιστορία τους, αλλά δεν ήθελε να το κάνει με τρόπο που θα θεωρούνταν εκμεταλλευτικός.

«Τόσα πολλά παιδιά πέφτουν θύματα εμπορίας και κορίτσια εξαφανίζονται συνεχώς και κινδύνευαν», συνέχισε. «Ήθελα να πω αυτή την ιστορία με έντεχνο τρόπο, όχι σαν ντοκιμαντέρ.

Πηγή: msn

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments