Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αρνητικές οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αρνητικές οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης
Ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά της 24χρονης δήλωσε ότι θα ζητηθεί επανέλεγχος των δειγμάτων για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα.

Αρνητικά είναι σύμφωνα με την ΕΡΤ3 τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα. Το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ επικαλείται πληροφορίες για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών από τον κύκλο του κατηγορουμένου για την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ούτε το αλκοόλ δεν είναι “αξιοποιήσιμο” στοιχείο, καθώς η ποσότητα που βρέθηκε δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο εξειδικευμένος ιατροδικαστής Νίκος Ράικος όπου παρέδωσε τον ολοκληρωμένο φάκελο -συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του ΑΠΘ, στα χέρια της ανακρίτριας.

Τι λέει ο πραγματογνώμονας

Από το περιβάλλον της 24χρονης ο τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί θα ζητήσει αντιδείγμα για τη διενέργεια νέων εξετάσεων, όπως έχει προαναγγείλει ήδη από το πρωί.

Ο Δημήτρης Γαλεντέρης, γιατρός, ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά της 24χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday ότι θα ζητηθεί επανέλεγχος των δειγμάτων και τρίχες για να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα.

«Θεωρώ μη ενδεδειγμένο το γεγονός ότι εστάλησαν τα δείγματα στην Ελβετία ενώ υπάρχουν εργαστήρια στην Ελλάδα. Ας έστελνε δείγμα επαλήθευσης σε ένα εργαστήριο στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τα στείλουν στην Ελβετία. Θα ζητήσουμε αντιδείγμα και τρίχες, δεν τελειώνει η έρευνα. Αυτοί νομίζουν με μισή ώρα εξετάσεων ότι τελείωσαν», τόνισε στο ThessToday.gr ο κ. Γαλεντέρης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments