Διεθνή

Βατικανό: «Ο Θεός σε απορρίπτει, δεν είσαι βασιλιάς», φώναξε άνδρας στον Πάπα Φραγκίσκο [vid]

Βατικανό: «Ο Θεός σε απορρίπτει, δεν είσαι βασιλιάς», φώναξε άνδρας στον Πάπα Φραγκίσκο [vid]
Εντάσεις και αναστάτωση την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Βατικανό, την καρδιά της Ρωμαιοκαθολική καθολικής εκκλησίας στη Ρώμη, όταν ένας άνδρας διέκοψε την εβδομαδιαία κατήχηση του Πάπα Φραγκίσκου στον εμβληματικό ναό του Αγίου Πέτρου και επιτέθηκε λεκτικά τόσο σε εκείνον όσο και στην Καθολική Εκκλησία, συνολικά. Ο άνδρας, ιρλανδικής καταγωγής, διέκοψε φωνάζοντας στον προκαθήμενο της […]
Εντάσεις και αναστάτωση την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στο Βατικανό, την καρδιά της Ρωμαιοκαθολική καθολικής εκκλησίας στη Ρώμη, όταν ένας άνδρας διέκοψε την εβδομαδιαία κατήχηση του Πάπα Φραγκίσκου στον εμβληματικό ναό του Αγίου Πέτρου και επιτέθηκε λεκτικά τόσο σε εκείνον όσο και στην Καθολική Εκκλησία, συνολικά.
Ο άνδρας, ιρλανδικής καταγωγής, διέκοψε φωνάζοντας στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας την Τετάρτη (02/02) κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας κατήχησης στο Βατικανό, καταγγέλλοντας τόσο την Καθολική Εκκλησία, όσο και τον ίδιο τον Ποντίφικα.

«Ο Θεός σε απορρίπτει, δεν είσαι βασιλιάς. Η Εκκλησία δεν είναι όπως θέλει Ο Θεός».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του «Rome Reports», ένας άνδρας σε video που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας ακούγεται να φωνάζει από το πίσω μέρος της αίθουσας και να χειρονομεί προς τον Πάπα Φραγκίσκο, προτού παρέμβει η Ασφάλεια και τον βγάλει έξω.
Εν συνεχεία, ο άνδρας φώναξε στα αγγλικά προς τον Πάπα Φραγκίσκο: «Ο Θεός σε απορρίπτει, δεν είσαι βασιλιάς. Η Εκκλησία δεν είναι όπως θέλει ο Θεός».
Παρά τις αντιδράσεις των υπόλοιπων πιστών, στωικός ο Πάπας Φραγκίσκος συνέχισε την ομιλία του και παρακάλεσε τους παρευρισκόμενους να προσευχηθούν για εκείνον τον άνδρα, ο οποίος και συνελήφθη.
Μάλιστα, ο Ποντίφικας είπε: «Ακούσαμε πριν από λίγα λεπτά ένα άτομο που φώναζε, ούρλιαζε, που είχε κάποιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι σωματικό, ψυχολογικό ή πνευματικό, αλλά είναι ένας αδελφός μας με πρόβλημα. Θα ήθελα να ολοκληρώσω με μια προσευχή γι’ αυτόν, τον αδελφό μας που υποφέρει».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments