Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Τον μπλόκαρε και το Facebook

Παύλος Πολάκης: Τον μπλόκαρε και το Facebook
Παύλος Πολάκης: O βουλευτής Χανίων ειδοποίησε τους followers του ότι το Facebook έκλεισε ξανά τον λογαριασμό του και ότι αυτό δεν γίνεται για πρώτη φορά.

Ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε ότι το Facebook του μπλόκαρε το λογαριασμό για έξι ημέρες. Τη σχετική είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω του δεύτερου προφιλ που έχει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία τον απέκλεισε καθώς τον κατηγορεί για εκφοβισμό.

O βουλευτής Χανίων συνεχίζει ακάθεκτος να ασκεί την κριτική του μέσω του Twitter. Μάλιστα, σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την είδηση για την πτώση της μετοχής του Facebook, λέγοντας χαρακτηριστικά “αυτά παθαίνει όποιος κλείνει λογαριασμό Πολάκη”.

Η ανάρτηση

Ο κ. Πολάκης τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«- Mε παρακολουθείτε στις ταβέρνες – Διαδίδετε fake news για την ξαδέρφη μου – ΤΩΡΑ ΜΟΥ (ΞΑΝΑ)ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK. Όντε ψοφά ο γάϊδαρος κουνάει την ουρά του… λέμε στην Κρήτη!»

Η ανάρτηση για την πτώση της μετοχής του Facebook

«Αυτά παθαίνει όποιος κλείνει λογαριασμό Πολάκη» σχολίασε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με το γνωστό «emoticon» που… γελάει μέχρι δακρύων και μια φωτογραφία της είδησης για την πτώση της μετοχής του Facebook, έτσι όπως γράφτηκε στο protothema.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments