Τεχνολογία

Με τα νέα CU OPEN Buttons, έχεις extra data όποτε τα θες

Με τα νέα CU OPEN Buttons, έχεις extra data όποτε τα θες
CU OPEN Buttons: Τα data στο My CU App θα είναι πάντα open για να μη σταματάς ποτέ να ανακαλύπτεις, να δημιουργείς και να μοιράζεσαι ιστορίες και συναισθήματα.

Είσαι εκτός σπιτιού, ανοίγεις τα δεδομένα στο κινητό μετά από ώρες και σου «σκάνε» 8 ηχητικά στο messenger από 30-40 δευτερόλεπτα το καθένα.. Βρίσκεται σε παροξυσμό μάλλον ο φίλος ή η φίλη και σου αφηγείται ολόκληρη την ιστορία του/της με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Προφανώς θέλεις να τα ακούσεις όλα με προσοχή και να απαντήσεις κιόλας. Θες και να στριμάρεις βέβαια κάνα-δύο επεισόδια της σειράς σου, να ρίξεις και μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις σου πριν την εξεταστική, να χαζέψεις και λίγο στα social. Πρέπει να έχεις data προφανώς για να τα προλάβεις όλα, γιατί αν ξεμείνεις… το δράμα δε συγκρίνεται ούτε με αργεντίνικη σαπουνόπερα στα 90s. CU OPEN

Τα data είναι μεγάλη υπόθεση – να τα λέμε κι αυτά. Είναι όμως και η καλύτερη αφορμή που «άρπαξε» το VODAFONE CU για να μας προσφέρει μία ακόμα εντυπωσιακή και εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα: Τα νέα CU OPEN BUTTONS που θα βρεις στο My CU App είναι τα τέσσερα νέα και ειδικά σχεδιασμένα κουμπιά που έρχονται να καλύψουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες ώστε να μη μένουμε ποτέ χωρίς data τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Τα data είναι ελευθερία κίνησης

Τα CU OPEN Buttons δεν προέκυψαν τυχαία. Αντιθέτως, ήρθαν για να υπηρετήσουν την ανάγκη μας για περισσότερη επικοινωνία και ελευθερία, ώστε να επικοινωνούμε με όσους ανθρώπους χρειάζεται κάθε μέρα και να τα χρησιμοποιούμε όπως βολεύουν εμάς για να φέρνουμε εις πέραν όλα τα εύκολα και δύσκολα tasks.

Μετά από ένα ανοιχτό κάλεσμα σε μια CU εμπειρία αφιερωμένη στα data, πολλοί νέοι συνδρομητές μοιράστηκαν μπροστά στην κάμερα την αλήθεια τους για τα data, αποκαλύπτοντας ένα σωρό ιστορίες και συναισθήματα που δεν τελειώνουν ποτέ. Απάντησαν αυθόρμητα και χωρίς κανένα σενάριο από πίσω, σε ερωτήσεις του τύπου: «Πώς νιώθεις όταν έχεις data;» «Τι φάση όταν δεν έχεις;» «Μοιράσου μία ιστορία σχετικά με data» ή «τι σημασία έχουν τα data στη ζωή σου;».

Το αποτέλεσμα ήταν ότι οι νέοι συνδρομητές που συμμετείχαν στην καμπάνια, είπαν αυτό που πραγματικά ένιωθαν, αποδεικνύοντας ότι τα data είναι ελευθερία κίνησης, αλλά και έμπνευση για νέες εμπειρίες και ανακαλύψεις, τις οποίες μοιραζόμαστε με τους πιο δικούς μας ανθρώπους στον online και offline κόσμο.

● Το FRIENDS BUTTON:

Ξέμεινες από data και θες να τη βγάλεις δωρεάν για 3 μέρες; Το Friends Button σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις δωρεάν data από κάποιον CU φίλο σου και το CU στα διπλασιάζει εντελώς δωρεάν. Λύθηκε το πρόβλημα. Και δεν ξεμένεις από δεδομένα και έχεις καλούς φίλους που σε σκέφτονται και ανταποκρίνονται στα CU αιτήματά σου. Πώς να μην ακούσεις μετά και τα 45 ηχητικά που σου έστειλαν; Δεν έχεις δικαιολογία.. αφού τους αγαπάς. Ιμότζι καρδούλα.

● Το UNLIMITED BUTTON:

Το πιο αγαπημένο κουμπί όλων των συνδρομητών! Με το Unlimited Button έχεις τη δυνατότητα να μετατρέψεις τα data του πακέτου σου (SURF & EMAIL ή/και Giga Week) σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, 2 φορές τον χρόνο, με το πάτημα ενός κουμπιού, όποτε εσύ ο ίδιος το επιλέξεις. Μπαίνεις στο My CU App, πατάς το κουμπί ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ!

● Το PANIC BUTTON:

Δε θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από τα OPEN Buttons. Κάθε φορά που είσαι σε πανικό γιατί χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ data ή λεπτά ομιλίας, το Panic Button σου δίνει δώρο 5GB ή λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα για 1 panic ώρα. Πατάς το κουμπί και ησυχάζεις. Τέρμα ο πανικός.

● Το CREDIT BUTTON:

Αν θέλεις data και δεν σου φτάνει το υπόλοιπό σου για να αγοράσεις κάποιο πακέτο, πάτα απλώς το Credit Button για να επεκτείνεις το υπόλοιπό σου και να ενεργοποιήσεις τα αγαπημένα σου data πακέτα. Το Credit Button σου δίνει 4, 6 ή 10 ευρώ για να αγοράσεις όποιο πακέτο επιθυμείς. Τόσο απλό που θες να το πατάς συνέχεια.

Μεγάλη υπόθεση τα data όντως. Έχουμε τόσες ιστορίες να πούμε και άλλες τόσες να ακούσουμε, έχουμε ανάγκη να ζούμε την κάθε μέρα όσο καλύτερα γίνεται και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Γιατί, λοιπόν, να τελειώνουν τα data μας αφού οι ιστορίες που θέλουμε να μοιραστούμε δεν τελειώνουν ποτέ;

Με τα νέα CU Open Buttons, τα CU δεδομένα μας είναι open ανά πάσα ώρα και στιγμή για να μη σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε περιεχόμενο, σκέψεις και συναισθήματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση και κάνουν τη Δευτέρα να μοιάζει με Παρασκευή.

Κι επειδή ξέρουμε ότι τα data έχουν ξεχωριστή σημασία και στη δική σου καθημερινότητα, μπες σήμερα στο My CU App και πάτα ελεύθερα όποιο κουμπί θες για να συνεχίσεις να μοιράζεσαι τις πιο σημαντικές στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments