Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση του MLS για τον Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση του MLS για τον Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση που ήρθε από το MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε την πρόταση του MLS για τον Φώτη Ιωαννίδη, που άγγιζε τα 2,5 εκατ. Ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας από το MLS, η οποία μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Ο συγκεκριμένος σύλλογος προσέφερε στο τριφύλλι ένα ποσό που άγγιζε τα 2.5 εκατ.

Η πρόταση ήταν αρκετά μεγάλη, ωστόσο στο πράσινο στρατόπεδο θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερος και στο μέλλον να έρθουν προτάσεις ακόμα μεγαλύτερες από αυτήν. Ειδικά αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Ιωαννίδη, καθώς ο Μακέντα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει άλλος ένας διαθέσιμος σέντερ φορ στην ομάδα (ο Καρλίτος).

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού η αλήθεια είναι ότι είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και της Χέρενφέιν, ωστόσο η συγκεκριμένη ομάδα δεν κατέθεσε επίσημη πρόταση στο τριφύλλι.

Λίγα λόγια για τον παίκτη

Ο Φώτης Ιωαννίδης (10 Ιανουαρίου 2000, Αθήνα) είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον Παναθηναϊκό. Γεννήθηκε το 2000 και είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό Χαλκίδας, με τον οποίο αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Λεβαδειακός

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ στις 10 Δεκεμβρίου 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε μία εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πανιώνιο και αποτέλεσε τον δεύτερο κατά σειρά νεότερο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία.

Παναθηναϊκός

Στις 10 Αυγούστου 2020, ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό με τετραετές συμβόλαιο.

Εθνική ομάδα

Ο Ιωαννίδης έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας U18 και U19 και U21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments