Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: «Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο» υποστηρίζει ο Κούγιας

Δολοφονία Άλκη: «Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο» υποστηρίζει ο Κούγιας
Δολοφονία Άλκη: Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα είπε στον Ant1 ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, στη δολοφονία του 19χρονου εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο.

Ο κ. Κούγιας χαρακτηριστικά ανέφερε πως το βράδυ της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη, τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν τρία όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, αλλά τέσσερα. Όπως είπε, αυτό θα φανεί από τη μελέτη του υλικού στις κάμερες ασφαλείας. Όμως και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έρθουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο ως εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άλκη.

Απολογούνται άλλοι τέσσερις συλληφθέντες

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, μετά και την παράδοση στις ελληνικές αρχές του 20χρονου Αλβανού εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 20χρονος στη 1 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε από την Κρυσταλλοπηγή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου αναμένεται να περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες, μεταξύ αυτών και ο 25χρονος με το ψευδώνυμο «Αθηναίος», τον οποίο υπέδειξε χθες στην απολογία του ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ως κύριο υπαίτιο της δολοφονίας του Άλκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments