Ελλάδα

Ζάκυνθος: 10χρονος ακρωτηριάστηκε από τρακτέρ – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Ζάκυνθος: 10χρονος ακρωτηριάστηκε από τρακτέρ – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα
Με C130 μεταφέρθηκε στην Αθήνα ο 10χρονος που ακρωτηριάστηκε από τρακτέρ μέσα σε χωράφι στη Ζάκυνθο

Μάχη για τη ζωή του δίνει 10χρονος ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα από αγροτικό μηχάνημα σε χωράφι στη Ζάκυνθο.

Για να σωθεί το παιδί στήθηκε αερογέφυρα ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Αθήνα με ένα C130 να το μεταφέρει στις 3 μετά το μεσημέρι στην πρωτεύουσα και στο νοσοκομείο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται.

Το μικρό παιδί βρισκόταν σε χωράφι μαζί με τον πατέρα του που εκτελούσε αγροτικές εργασίες. Καθώς το τρακτέρ ήταν σε λειτουργία και δούλευε η φρέζα, το άτυχο αγόρι έβαλε το χέρι του, με αποτέλεσμα ο άξονας να του ακρωτηριάσει το αριστερό χέρι του από τον ώμο.

Με μεγάλη αιμορραγία το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι.

Ο 11χρονος ακρωτηριάστηκε στο αριστερό του χέρι από τον ώμο, όταν σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πλησίασε στο τρακτέρ, το οποίο ήταν σε λειτουργία, καθώς ο πατέρας του ράντιζε και άγνωστο ακόμα πως, το αριστερό του χέρι μπλέχτηκε στον άξονα.

Το παιδί διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και μπήκε στο χειρουργείο εσπευσμένα, για να σταματήσουν την αιμορραγία και να σώσουν τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments