Πολιτική

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος
Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία μίλησε για το σχέδιο της κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας, μπροστά στο κύμα ακρίβειας, την οπαδική βία, τις πολιτικές εξελίξεις, τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, για τα μέτρα στήριξης των αγροτών, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και άλλα θέματα. 

Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην οποία μίλησε για το σχέδιο της κυβέρνησης για την στήριξη της οικονομίας, μπροστά στο κύμα ακρίβειας, την οπαδική βία, τις πολιτικές εξελίξεις, τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, για τα μέτρα στήριξης των αγροτών, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και άλλα θέματα. 

Κυριάκος Μητσοτάκης ΣΚΑΙ: Για την οπαδική βία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα ότι οι ΠΑΕ δεν είναι αμέτοχες σε αυτή την κατάσταση και προανήγγειλε αυστηροποίηση του πλαισίου με τις εξαγγελίες της επόμενης εβδομάδας: Έδωσε ως παράδειγμα ότι δεν θα δίνονται αναστολές σε όσους καταδικάζονται για οπαδική βία και στις θύρες των οργανωμένων οπαδών θα μπαίνει κάποιος μόνο με εισιτήριο διαρκείας.

«Μακριά από εμένα η φράση «το μαχαίρι στο κόκκαλο». Είναι πολυφερεμένη. Ανατρίχιασα με αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν λύσουμε τώρα το θέμα της βίας, δεν θα το λύσουμε ποτέ. Μιλάμε λίγο, κάνουμε αρκετά. Η Αστυνομία συνέλαβε και τους 11 εμπλεκόμενους. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν ενέργειες από τα συναρμόδια υπουργεία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για αυστηροποίηση ποινών για τους συλληφθέντες και έσπευσε να συμπληρώσει ότι οι ποινές θα είναι χωρίς αναστολή.

«Θα σκληρύνουμε κι άλλο. Ένα παράδειγμα, οι εύκολες αναστολές στις ποινές που δίνονται… Προτιμώ να μην πάρει κανείς αναστολή, να μείνει μέσα παρά να πάρει αναστολή και να κάνει τα ίδια. Θα πρέπει να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας. Οι ΠΑΕ δεν είναι αμέτοχες σε ό,τι συμβαίνει. Υπάρχει ένα πλαίσιο από το 2019 που ήδη έχει γίνει πιο αυστηρό».

Ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως, στις θύρες των οργανωμένων, θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις. «Οι λέσχες φιλάθλων λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Στις θύρες των οργανωμένων θα γίνουν παρεμβάσεις. Θα μπαίνει κανείς μόνο με διαρκείας και ονομαστικό εισιτήριο. Οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη. Με αυτό που συμβαίνει, μέσα από αυτόν τον βλακώδη ανταγωνισμό και σε επίπεδο διοικήσεων, απαξιώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν απαξιώνεται το προϊόν, χάνονται και χρήματα. Υπάρχει πλαίσιο για τους συλλόγους και τις λέσχες που λειτουργούν νόμιμα. Θα το εφαρμόσουμε».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη δολοφονία του Άλκη είπε πως, «Δεν θέλω να πω πολλά. Σέβομαι τον πόνο και το θάρρος ψυχής που έδειξαν οι γονείς του Άλκη, λέγοντας ότι μέσα σε αυτή την τραγωδία ας είναι η αφορμή να κάνουμε αυτό που περιμένει η κοινωνία. Αν κάποιοι χούλιγκαν είναι στα κάγκελα, ξύδι! Λυπάμαι. Εγώ θέλω το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι όπως αυτό που βλέπω στο εξωτερικό. Βήματα στη σωστή κατεύθυνση έχουν γίνει, αλλά τώρα θα γίνουν και οι παρεμβάσεις. Υπάρχει ένα ευρύτερο πρόβλημα βίας στην εφηβεία. Έχουμε προβλήματα συμμοριών που μπορεί να σχετίζονται ή και όχι με το ποδόσφαιρο».

Μητσοτάκης στο ΣΚΑΙ: Ρωτήστε άλλους για μνημόνια

«Μπορώ να σας πω δυο πράγματα, μια γενική τοποθέτηση. Κανένα μέτρο χωρίς μέτρημα. Έχουμε ορισμένους δημοσιονομικούς στόχους. Όσοι εξαγγέλλουν μέτρα χωρίς να έχουν ιδέα πώς θα τα εφαρμόσουν είναι εκτός τόπου και χρόνου» σημείωσε αρχικά. Ο πρωθυπουργός σε εκείνο το σημείο τόνισε ότι «δεν θα υπάρχουν οριζόντια μέτρα. Μόνο στοχευμένα μέτρα για τους πιο αδύναμους», διευκρινίζοντας ότι σε αυτή τη φάση δεν είναι σε θέση να μοιραστεί λεπτομέρειες για το σχέδιο.

Στοχευμένα μέτρα για τους πιο αδύναμους

Συγκεκριμένα για την Οικονομία ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις για όσο χρειαστεί και όσο το κύμα ακρίβειας συνεχίζει προβλέποντας πως μέσα στους επόμενους μήνες το φαινόμενο θα αποκλιμακωθεί. Παράλληλα σημείωσε κάνοντας όπως είπε μία γενική τοποθέτηση πως δεν θα ληφθεί «κανένα μέτρο χωρίς μέτρημα».

«Έχουμε ορισμένους δημοσιονομικούς στόχους. Όσοι εξαγγέλλουν μέτρα χωρίς να έχουν ιδέα πώς θα τα εφαρμόσουν είναι εκτός τόπου και χρόνου» τόνισε συμπληρώνοντας πως «δεν θα υπάρχουν οριζόντια μέτρα. Μόνο στοχευμένα μέτρα για τους πιο αδύναμους», διευκρινίζοντας ότι σε αυτή τη φάση δεν είναι σε θέση να μοιραστεί λεπτομέρειες για το σχέδιο.

Για τον ΕΝΦΙΑ

Ο κανόνας πρέπει να είναι τα μόνιμα μέτρα και γι’ αυτό και θέλω να επιμείνω ότι οι εξαγγελίες και η υλοποίηση των δεσμεύσεών μας σχετικά με τη μείωση των φόρων έχουν μόνιμα χαρακτηριστικά -με εξαίρεση κάποιους συντελεστές ΦΠΑ που έχουμε πει ότι θα μειωθούν προσωρινά- όλες οι άλλες μειώσεις φόρων, όπως ο ΕΝΦΙΑ, ο φόρος εισοδήματος, ο φόρος εισοδήματος στις επιχειρήσεις στο 22% από 29% -για κάντε λίγο τον υπολογισμό τι σημαίνει αυτό για μια μικρομεσαία επιχείρηση- η  μείωση του φόρου στα μερίσματα, οι παρεμβάσεις που κάναμε στην προκαταβολή, η κατάργηση του φόρου γονικής παροχής έως 800.000. Όλα αυτά τα μέτρα έχουν μόνιμα χαρακτηριστικά.»

Παράλληλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει «μνημόνιο», λέγοντας παράλληλα ότι «γι’ αυτά να ρωτήσετε άλλους, εγώ δεν είμαι πρωθυπουργός του μνημονίου, άλλοι ήταν πρωθυπουργοί των μνημονίων», ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η χώρα θα βγει από την ενισχυμένη εποπτεία μέσα στη χρονιά.

Κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης και γενναία αύξηση κατώτατου μισθού

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς θα είναι μόνιμη. «Και βέβαια να μπορέσουμε -και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό- δεν έχω καμία ανησυχία: να μονιμοποιήσουμε την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς. Κάποια στιγμή το 2023 θα είναι για όλους. Η πρόθεση μου είναι η εισφορά αλληλεγγύης το 2023 να αποτελέσει παρελθόν για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε ότι αφορά στον κατώτατο μισθό, σημείωσε ότι η αύξηση θα είναι μεγάλη και αυτή θα γίνει από 1ης Μαΐου μιας και μέχρι τώρα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς. Ο πρωθυπουργός τόνισε παράλληλα πως η αύξηση θα είναι τέτοια που θα λαμβάνει παράλληλα υπόψιν και τις δυνατότητες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης για την οικονομία και τον κατώτατο μισθό ο κ. Μητσοτάκης, είπε πως αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούν να γίνουν και ο κατώτατος μισθός δεν μπορεί να πάει στα 800 ευρώ γιατί «κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα αύξηση της ανεργίας γιατί οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να αντέξουν».

Για τα ελληνοτουρκικά

“Δεν έχω κανένα λόγο να μπω σε ένα παιχνίδι φραστικών αντιπαραθέσεων με την ηγεσία της Τουρκίας. Ενδεχομένως να αισθάνονται οι φίλοι μας από την άλλη μεριά του Αιγαίου ότι υπάρχει κάποια εσωτερική πίεση και θέλουν να αλλάξουν την ατζέντα από τα πολλά προβλήματα που έχει η τουρκική οικονομία. Αυτά τα οποία ακούμε τελευταία δεν είναι απλά ανυπόστατα. Είναι παντελώς παράλογα, νομικά και πολιτικά. Νομίζω ότι έχουν απαντηθεί με κάθε τρόπο και θα απαντιούνται σε όλα τα διεθνή fora. Από εκεί και πέρα η Ελλάδα έχει μια υποχρέωση να εξοπλίζεται λελογισμένα και να αποτελεί μια ισχυρή αποτρεπτική δύναμη. Η Ελλάδα δεν είναι επιθετική δύναμη. Αλλά είναι αμυντική δύναμη. Και θα γνωρίζει πάρα πολύ καλά όποιος αμφισβητήσει την κυριαρχία, τα κυριαρχικά δικαιώματα, θα γνωρίζει ότι αν ό μη γένοιτο, ό μη γένοιτο, φτάναμε σε κάποια σύγκρουση ότι το τίμημα το οποίο θα πλήρωνε θα ήταν πάρα πολύ βαρύ.

Τα Rafale είναι μια κίνηση την οποία κάναμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι καταφέραμε και ολοκληρώσαμε μία σύνθετη αγορά μέσα σε 18 μήνες. Τα πρώτα Rafale έχουν ήδη προσγειωθεί. Ήδη οι χειριστές μας εξοικειώνονται με το αεροσκάφος.Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταργήσαμε το 50% της φορολόγησης στο πτητικό επίδομα. Είναι ένα ευχαριστώ στους χειριστές μας αλλά και στα στελέχη των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών, στους πιλότους των ελικοπτέρων μας” σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εκλογικό νόμο

Για τον εκλογικό νόμο ο πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής: “Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τον εκλογικό νόμο και μάς πήγε στην απλή αναλογική, με την οποία θα γίνουν οι πρώτες εκλογές. Η άποψη μου ήταν πάντα πάρα πολύ συγκεκριμένη, ότι η απλή αναλογική δημιουργεί μεγάλα προβλήματα κυβερνησιμότητας και για αυτό αλλάξαμε τον εκλογικό νόμο και έχουμε μια ενισχυμένη αναλογική. Όχι τόσο ενισχυμένη όσο η προηγούμενη αλλά κατά την άποψη μου ένα δίκαιο σύστημα το οποίο ισορροπεί μεταξύ αναλογικότητος και κυβερνησιμότητος. Από εκεί και πέρα, για μένα οι κυβερνήσεις του ενός κόμματος έχουν μια αξία στον βαθμό που μπορούμε να λαμβάνουμε γρήγορα αποφάσεις και να υλοποιούμε με αποφασιστικότητα το κυβερνητικό μας σχέδιο.

Δεν σημαίνει, όμως, ότι με το να έχεις αυτοδυναμία, ότι έχεις κατ’ ανάγκην την επικράτηση ενός κόμματος και μόνον. Δείτε τι έκανα εγώ ως Πρωθυπουργός και πόσα στελέχη ενέταξα στην κυβέρνηση, στον κρατικό μηχανισμό, που δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο σκοπός μας, λοιπόν, πάντα είναι να μπορούμε να συνθέτουμε. Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούμε να κάνουμε έκπτωση στην κυβερνητική σταθερότητα, η οποία ξέρετε πόσο σημαντική είναι για την οικονομία.

Αυτή τη στιγμή η επόμενη τετραετία θα είναι τετραετία κατά την οποία πιστεύω θα μπορέσουμε επιτέλους ως χώρα να κάνουμε την μεγάλη σύγκλιση με την Ευρώπη. Να γίνουμε μια κανονική Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχουμε πετύχει σε επιμέρους τομείς, βλέπετε το ψηφιακό κράτος, ας πούμε. Είναι τεράστια η σημασία της επόμενης τετραετίας.

Αν καταφέρουμε -και θα τα καταφέρουμε- με μια σταθερή κυβέρνηση την επόμενη τετραετία να έχουμε ρυθμούς ανάπτυξης πολύ μεγαλύτερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, τότε πραγματικά στο τέλος της -εφόσον μας εμπιστευτούν και πάλι οι Έλληνες πολίτες- στο τέλος μιας οκταετίας θα μπορούμε να πούμε, ναι, αλλάξαμε την χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments

Latest News

05.07.2024 | 06:25

Αλλαγή εποχής στη Βρετανία: Ο Σούνακ φεύγει, ο Στάρμερ έρχεται

05.07.2024 | 06:04

Air France: Οικονομικό πλήγμα Є180 εκατ. λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

05.07.2024 | 05:02

Τι είναι το pebbling και πώς οι πιγκουίνοι μπορούν να βοηθήσουν τη σχέση σου

05.07.2024 | 04:37

Ελλάκτωρ: Στις 8 Ιουλίου η ΓΣ των μετόχων για την πώληση της Ηλέκτωρ στην Motor Oil

05.07.2024 | 04:12

Moody’s: Ο τουρισμός θα ρίξει το "σωσίβιο" στην οικονομία της ευρωζώνης φέτος

05.07.2024 | 03:52

Moebius Milano, ένα μπαρ-ινστιτούτο

05.07.2024 | 02:49

Πούτιν – Σι: Συμφώνησαν να προχωρήσουν στον αγωγό φυσικού αερίου «Δύναμη της Σιβηρίας 2»

05.07.2024 | 02:05

Airbnb: Φρένο στις βραχυχρόνιες μισθώσεις από το χωροταξικό για τον τουρισμό

04.07.2024 | 13:53

Εκείνος γονατιστός, εκείνη με δάκρυα στα μάτια: Ο Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στην Ανδρομάχη και αποθεώθηκε

04.07.2024 | 13:50

Η αποκάλυψη του Σχοινά για την Άντζελα Δημητρίου: «Είχε κανονίσει να πληρώνομαι ενώ δεν δούλευα επειδή...»

04.07.2024 | 13:46

«Καμαρώνει» η Ελένη Μενεγάκη για τη Βαλέρια Λάτσιου: «Είναι γυναικάρα 2 μέτρα και μου μοιάζει πολύ»

04.07.2024 | 13:23

Μύκονο: Βγαίναν από τα μαγαζιά να δουν τον απόλυτο Έλληνα, ο ξανθός καλλονός έφτασε στο νησί [vid]

04.07.2024 | 13:16

Σοβαρό τροχαίο για την Δέσποινα Μοιραράκη: Έπεσε με το ΙΧ της επάνω σε αυτοκίνητα και μηχανάκια

04.07.2024 | 12:56

Σάττι και Θώδη έλυσαν τις «διαφορές» τους πάνω στη σκηνή - Αποθεώθηκαν από το κοινό [vid]

04.07.2024 | 12:51

O Λάμπης Λιβιεράτος στους Παξούς με τις δύο πανέμορφες κόρες του [pics]

04.07.2024 | 12:46

Ο Κοψιάλης έδωσε 50 ευρώ σε έφηβο για να μασήσει γόπα τσιγάρου και να τη φτύσει μπροστά τους [vid]

05.07.2024 | 02:49

Πούτιν – Σι: Συμφώνησαν να προχωρήσουν στον αγωγό φυσικού αερίου «Δύναμη της Σιβηρίας 2»

04.07.2024 | 12:08

Το Κρεμλίνο άδειασε τον Ερντογάν που ήθελε να γίνει μεσολαβητής μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας

04.07.2024 | 11:59

Η ενεργειακή κρίση της Αιγύπτου και η υπερβολική εξάρτηση από το ισραηλινό φυσικό αέριο

04.07.2024 | 11:54

Ο Ερντογάν δηλώνει ανοιχτός σε συνομιλίες με τον Άσαντ

04.07.2024 | 11:45

Επαναληπτικές εκλογές στο Ιράν: Δύο υποψήφιοι, δύο κοσμοθεωρίες

04.07.2024 | 11:42

Ο Σαουδάραβας Υπουργός Άμυνας συναντά τον Ερντογάν για πωλήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών

04.07.2024 | 09:45

Η Ρωσία στηρίζει Λεπέν: Ο λαός της Γαλλίας επιδιώκει εξωτερική πολιτική που δεν θα υπαγορεύεται από τις ΗΠΑ

04.07.2024 | 09:41

Ζελένσκι: Ζητάει διευκρινίσεις από τον Τραμπ για το πώς θέλει «εντός 24 ωρών» να τερματίσει τη ρωσική εισβο

MUST READ

Πολιτική

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Μπορέλ την Παρασκευή: Ψηλά στην ατζέντα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας.

04.07.2024 | 20:56

Πολιτική

Βελόπουλος: Οι προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis και ο δικηγόρος τους πήραν €30 εκατ» 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κ. Βελόπουλος ανέφερε πως ο πρώην βουλευτής του κόμματός του, Παύλος Σαράκης, «εισέπραξε από το αμερικανικό κράτος 30 εκατ. ευρώ ως δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων»

04.07.2024 | 20:12

Πολιτική

Ράπτη: Δημιουργούμε ένα νέο τουριστικό μοντέλο με καινοτομία, ποιότητα και βιωσιμότητα

Η υφυπουργός απάντησε και στα κόμματα που κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν ενισχύει την τουριστική εκπαίδευση

04.07.2024 | 20:01

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Επιχείρηση κατευνασμού στον απόηχο μιας δύσκολης ημέρας

Για ήρεμο και γόνιμο κλίμα κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κάνουν λόγο κομματικές πηγές.

04.07.2024 | 19:48

Πολιτική

Εύσημα Ντόναχιου σε Μητσοτάκη: Οι ελληνικές επιδόσεις από τις πιο θετικές ιστορίες στην Ευρωζώνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι έχουμε μπροστά μας νέες προκλήσεις

04.07.2024 | 19:10

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική

Προς νέα διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ - Τσιπρικοί κατά Κασσελακικών

28.06.2024 | 08:59

Νέα κίνηση αμφισβήτησης.

Πολιτική

ΝΔ: Πού εστιάζουν οι επικριτικές φωνές των βουλευτών

27.06.2024 | 13:04

Πώς σκοπεύει να κινηθεί ο Μητσοτάκης έπειτα από τις αιχμηρές τοποθετήσεις των βουλευτών του.

Πολιτική

Ακρίβεια, στέγη, ενίσχυση εισοδημάτων, δημόσιο και υγεία οι προτεραιότητες της κυβέρνησης

29.06.2024 | 11:50

Το μήνυμα των ευρωεκλογών και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου και οι επόμενες πρωτοβουλίες του Μεγάρου Μαξίμου

Πολιτική

Η Κύπρος πάλι στο στόχαστρο της Άγκυρας

28.06.2024 | 16:40

Η Κύπρος αποτελεί από τη δεκαετία του 1950 έως και σήμερα ταυτοτικό ζήτημα για τους Τούρκους.

Πολιτική

Ελληνοτουρκικά: Ρητορικές παραφωνίες της Άγκυρας

27.06.2024 | 14:00

"Φάλτσα" διαρκείας από την τουρκική πλευρά.

Πολιτική

Ανδρουλάκης: Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου [vid]

30.06.2024 | 12:51

Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Δούκας: «Πάμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στις επόμενες εκλογές»

Κατά την άφιξή του ακούστηκε το σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό».

Δούκας από Θεσσαλονίκη: «Πάμε να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στις επόμενες εκλογές»

Συνάντηση Κεραμέως ΓΣΕΕ: Ανάγκη για νέο κοινωνικό σύμφωνο εργασίας-Τι είπαν για τις συλλογικές συμβάσεις

Η κα Κεραμέως απηύθυνε κάλεσμα προς τους εκπροσώπους των εργαζομένων για διαρκή και εποικοδομητικό κοινωνικό διάλογο γύρω από όλα τα ανοιχτά ζητήματα, δεσμευόμενη ότι η πόρτα του Υπουργείου θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους

Συνάντηση Κεραμέως ΓΣΕΕ: Ανάγκη για νέο κοινωνικό σύμφωνο εργασίας-Τι είπαν για τις συλλογικές συμβάσεις

Δημοσκόπηση: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ-Επιβεβλημένη η αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ λένε οι κεντροαριστεροί

Ανατροπή στις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών

Δημοσκόπηση: Πάνω από 30% και πάλι το ποσοστό της ΝΔ-Επιβεβλημένη η αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ λένε οι κεντροαριστεροί

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Μπορέλ την Παρασκευή: Ψηλά στην ατζέντα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκονται θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας.

Συνάντηση Γεραπετρίτη-Μπορέλ την Παρασκευή: Ψηλά στην ατζέντα θέματα εξωτερικής πολιτικής

Άδωνις: Δεν μπορείς να φωνάζεις για το χαστούκι του Αυγενάκη, όταν νομιμοποιείς τις πράξεις του Κουφοντίνα

Άδωνις: Στη ΝΔ πράξεις βίας δεν γίνονται αποδεκτές ούτε κατά κεραία - Δείτε το βίντεο

Άδωνις: Δεν μπορείς να φωνάζεις για το χαστούκι του Αυγενάκη, όταν νομιμοποιείς τις πράξεις του Κουφοντίνα

ΠΑΣΟΚ: Τα όπλα των υποψηφίων για την προεδρία

Πιθανές και άλλες υποψηφιότητες.

ΠΑΣΟΚ: Τα όπλα των υποψηφίων για την προεδρία

Πέτσας: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά Αυγενάκη - Ορθή και καίρια η αντίδραση του Πρωθυπουργού

Πέτσας: Μακάρι να επιδείξουν και άλλες πολιτικές ηγεσίες ανάλογα αντανακλαστικά σε μη-αποδεκτές πολιτικές συμπεριφορές

Πέτσας: Απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά Αυγενάκη – Ορθή και καίρια η αντίδραση του Πρωθυπουργού

Τέλος ο Αυγενάκης από την Κ.Ο. της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός αρνείται να παραδώσει τη βουλευτική έδρα.

Τέλος ο Αυγενάκης από την Κ.Ο. της ΝΔ