Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Το αξέχαστο σκύψιμο στην εκπομπή της που γκρέμισε το instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Το αξέχαστο σκύψιμο στην εκπομπή της που γκρέμισε το instagram
Το αξέχαστο σκύψιμο της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της που γκρέμισε το instagram

Ιωάννα Μαλέσκου, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια που έχει κλέψει καρδιές και μυαλά από την ώρα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες, διαθέτει εκτός από ένα πανέμορφο πρόσωπο και πολλά άλλα προσόντα, που φροντίζει κατά καιρούς να μας τα …υπενθυμίζει!

Τα κάλλη της και την ομορφιά της, τα πρωτογνωρίσαμε μέσω… αποσπασμάτων, όταν την πληθωρική παρουσία της Ιωάννας, απολάμβανε ένα και μόνο τηλεοπτικό κοινό… αυτό της Κρήτης.

Με την άφιξή της όμως στην Αθήνα, οι μετοχές της, κι όχι άδικα, εκτοξεύτηκαν στα ουράνια…

Η καλλονή παρουσιάστρια, με τολμηρές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής της, «γοήτευσε»και χάρισε αξέχαστες στιγμές, κυρίως το ανδρικό κοινό, είτε με εντυπωσιακά φορέματα, και αβυσσαλέα ντεκολτέ, είτε με …ασκήσεις γυμναστικής! Άλλωστε όπως και η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα, γυμνάζεται εντατικά 2 με 3 φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα!

Μάλλον θα σκέφτηκε ότι κάποιοι μπορούν να ακολουθήσουν… Ναι θα λέγαμε, αλλά για τελείως άλλους λόγους και δεν χρειάζεται πολλή φαντασία.

Βέβαια για πολλούς, οι ασκήσεις αυτές μπορεί και να είναι άκρως επικίνδυνες για την υγεία τους…

Και δεν εννοούμε λόγω σωματικής κόπωσης, αυτή μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Την Ιωάννα όμως, μάλλον όχι.

Γιατί πόσο να αντέξει κανείς τα βαθιά καθισματάκια και τις επικύψεις από την ξανθιά «πρόκληση» που με ένα κολάν και ένα μπουστάκι βάλθηκε να στείλει πολλούς στα επείγοντα…

Δείτε το αξέχαστο σκύψιμο στην εκπομπή της που γκρέμισε το instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει την Πρέβεζα. Σπούδασε παιδαγωγικό στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πήγε στην Κρήτη για να εργαστεί ως δασκάλα. Συνήθως εργαζόταν σε χωριά του Νομού Ηρακλείου, άλλα ήταν και για ένα χρόνο στο Ρέθυμνο όπου έκανε παράλληλη στήριξη. Το 2013 που πρωτοπήγε στο νησί, της πρότειναν να συμμετάσχει στα καλλιστεία και συγκεκριμένα στον 34ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Έτσι αφού κέρδισε τον τίτλο της Β’ αναπληρωματική Miss Κρήτη, την καλούσαν σε διάφορες εκπομπές. Μία από τις εκπομπές αυτές ήταν και η εκπομπή που παρουσίαζε αργότερα και η ίδια το “Καλό μεσημέρι” και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments