Διεθνή

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Ryanair τρολάρει τον Σέρβο τενίστα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Ryanair τρολάρει τον Σέρβο τενίστα
Νόβακ Τζόκοβιτς: H Ryanair επέλεξε να σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την δήλωση του τενίστα για τον εμβολιασμό.

Ο Νόβακ Τζοκοβιτς ανέφερε σε συνέντευξη του ότι καλύτερα να μην πάρει άλλο τρόπαιο από το να κάνει το εμβόλιο. Την αποστροφή αυτή σχολίασε με τον δικό της τρόπο η αεροπορική εταιρεία Ryanair.

Αφορμή ήταν η συνέντευξη του διάσημου τενίστα -η πρώτη μετά την αποπομπή του από το Αυστραλιανό Open- στο BBC. Εκεί, ο Τζόκοβιτς δήλωσε ότι… καλύτερα να μην ξαναπάρει ποτέ τρόπαιο στο τένις, παρά να αναγκαστεί να κάνει το εμβόλιο για την Covid-19.

“Tο ατομικό δικαίωμα στην επιλογή”

Ωστόσο, τόνισε ότι δεν πρέπει να τον ταυτίζουν με το αντιεμβολιαστικό κίνημα, καθώς ο ίδιος υποστηρίζει «το ατομικό δικαίωμα στην επιλογή», όπως αναφέρει. «Ναι, αυτό είναι το κόστος που διατίθεμαι να πληρώσω» αναφέρει στη συνέντευξή του, την πρώτη μετά τα γεγονότα της Μελβούρνης. «Ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού, αφού μικρός έκανα τα εμβόλια, αλλά υποστηρίζω την ελευθερία της επιλογής τού τι θα βάλεις στο σώμα σου», συμπλήρωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξή του στο BBC.

«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά θυσιάζω τα τρόπαια παρά να κάνω εμβόλιο», ήταν η φράση του. Ετσι, η Ryanair ανάρτησε στο twitter τη δήλωση του Τζόκοβιτς στο βρετανικό κανάλι και σχολίασε δηκτικά: «Δεν είμαστε αεροπορική εταιρεία, αλλά πετάμε αεροπλάνα».

Το σχόλιο της Ryanair

“Ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού”

«Ναι, αυτό είναι το κόστος που διατίθεμαι να πληρώσω», αναφέρει στη συνέντευξη του, την πρώτη μετά τα γεγονότα της Μελβούρνης. «Ποτέ δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού, αφού μικρός έκανα τα εμβόλια, αλλά υποστηρίζω την ελευθερία της επιλογής του τι θα βάλεις στο σώμα σου», συμπλήρωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξή του στο BBC.

Ο νούμερο 1 τενίστας στον κόσμο, επανέλαβε ότι είχε λάβει ιατρική εξαίρεση για να συμμετάσχει στο Australian Open, ενώ τελικά ως γνωστόν απελάθηκε από τη χώρα. «Ο λόγος που απελάθηκα από την Αυστραλία, ήταν γιατί ο υπουργός Μετανάστευσης χρησιμοποίησε την εξουσία του για να ακυρώσει τη βίζα μου, πιστεύοντας ότι μπορεί να διεγείρω κάποιο αντιεμβολιαστικό κίνημα στη χώρα, κάτι με το οποίο εγώ διαφωνώ κάθετα», υπογράμμισε.

Όπως είπε στο βρετανικό δίκτυο, στη συνέντευξη που θα προβληθεί το βράδυ, ελπίζει ότι ο κανόνας για συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων παικτών σε ορισμένα τουρνουά θα αλλάξει. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιθυμεί, τέλος, να ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο σε τίτλους, Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος κατέχει 21 τίτλους Grand Slam.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments