Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος: Του έκανε μήνυση εκκλησιαστικό site

Πέτρος Τατσόπουλος: Του έκανε μήνυση εκκλησιαστικό site
Πέτρος Τατσόπουλος: Σύμφωνα με ανάρτηση του, εκκλησιαστικό site του έκανε μήνυση λόγω των δηλώσεων του για τον «Άγιο Παΐσιο».

Μήνυση από ένα εκκλησιαστικό site δέχθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος, σύμφωνα με ανάρτηση του στο Facebook. Ο ίδιος αναφέρει ότι «μου έκανε μήνυση, λέει, το EkklisiaOnLine για την “αποβλάκωση” που δήλωσα ότι καλλιεργεί η… απερίγραπτη τηλεοπτική σειρά».

Η ανάρτηση που είχε κάνει για την τηλεοπτική σειρά είχε δημιουργήσει μεγάλο σάλο στην ιερατική κοινότητα. Ενδεικτική είναι η δήλωση του ΜητροπολίτηΜεσσηνίας Χρυσόστομος είπε ότι ο όρος “αποβλάκωση” είναι ενδεικτικός του τρόπου με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος αντιμετωπίζει απορριπτικά το περιεχόμενο της πίστης και του ζήτησε όταν δεν μπορεί να βιώσει αυτό το περιεχόμενο της πίστης, “καλύτερα να σιωπάτε, να μην το αποδομείτε, ούτε να το αποδυναμώνετε με σκοπό να αποδείξετε την “αποβλάκωση” και την “απενοχοποίηση””.

Η ανάρτηση

Ακολουθεί η ανάρτηση στο Facebook που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος:

«Δεν με αφήνουν να αγιάσω. Το βλέπετε. Θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν. Μου έκανε μήνυση, λέει, το EkklisiaOnLine για την “αποβλάκωση” που δήλωσα ότι καλλιεργεί η… απερίγραπτη τηλεοπτική σειρά του “Άγιου Παΐσιου”. Ποιος; Το EkklisiaOnLine! Από τον καιρό της Χρυσής Αυγής είχαν να με μηνύσουν. Και αφού σηκώθηκα από το πάτωμα, όπου είχα κυλιστεί από τα γέλια, θυμήθηκα την προπέρσινη ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου, στο πικ της πανδημίας, όπου το EkklisiaOnLine συνιστούσε να μην φοβόμαστε την κατάποση της θείας κοινωνίας, ακόμη και αν κάποιος κακόβουλος την ανακατέψει με… δηλητήριο. Ανυπομονώ να συναντήσω αυτά τα υποκείμενα στο δικαστήριο. Ειλικρινά, ανυπομονώ».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την μήνυση

Αφορμή ήταν μια ανάρτησή του στο Facebook στις 13 Φεβρουαρίου, όπου μιμούμενος τηλεοπτικό διάλογο έγραφε για την τηλεοπτική σειρά:

-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση

-Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια.

-Να αποβλακωθούμε περισσότερο;

-Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments