Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Αταλάντα 0-3: «Πικρό αντίο» των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός – Αταλάντα 0-3: «Πικρό αντίο» των ερυθρολεύκων
Βαριά ήττα μέσα στο Καραϊσκάκη γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Αταλάντα με 3-0 και αποχαιρέτισε το όνειρο των "16" του Europa League

Οι προσδοκίες καλλιεργήθηκαν, αλλά δεν ευδοκίμησαν  και το όνειρο για ανατροπή και τους “16” του Europa League, μετατράπηκε σε εφιάλτη για τους ερυθρόλευκους.

Η εμφανώς ανώτερη Αταλάντα, έκανε περίπατο στο Φάληρο και υποχρέωσε σε βαριά ήττα τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του με 3-0.

Στιγμές από το παιχνίδι

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό και ήταν για τον Ολυμπιακό. Οι δύο Καμαρά συνεργάστηκαν, με τον Μαντί να σουτάρει εκτός περιοχής και η μπάλα να περνάει «ξυστά» από αριστερό δοκάρι του Μούσο. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδειξε περισσότερη θέληση να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Από την άλλη οι Ιταλοί πρόσεχαν στα μετόπισθεν και προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τυχόν «ερυθρόλευκα» λάθη. Παρόλα αυτά, το ματς δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες για περίπου μισή ώρα. Στο 40′, Ντε Ρουν και Μέλε συνεργάστηκαν με τον Δανό να μπαίνει στην περιοχή και να νικάει Λαλά και Βατσλίκ για το 1-0 της Αταλάντα. Ο Εμβιλά απείλησε τέσσερα λεπτά αργότερα με κεφαλιά που πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους παίκτες του Μαρτίνς να ψάχνουν πλέον δύο γκολ για να στείλουν την σειρά στην παράταση.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός δεν έμοιαζε με ομάδα που προσπαθεί να κάνει μια σπουδαία ανατροπή. Δεν υπήρχε καμία σημαντική φάση για την ελληνική ομάδα στα πρώτα είκοσι λεπτά. Στο 66′, ο Μαλινόφσκι πάτησε περιοχή μετά από γύρισμα του Κοπμάινερς και με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ουκρανός έπιασε ένα τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα νικώντας τον Βατσλίκ για το 3-0. Πλέον, η ομάδα του Γκασπερίνι είχε «καθαρίσει» την πρόκριση. Η ιταλική ομάδα δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει το δυνατό πρέσινγκ και ίσως ένα τέταρτο γκολ. Κάτι τέτοιο εν τέλει δεν συνέβη με τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης να είναι διαδικαστικά.

Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (Μασούρας 46′), Λαλά (Ελ Αραμπί 68′), Μ. Καμαρά, Εμβιλά (Βρουσάι 68′), Ρέαμπτσιουκ, Α. Καμαρά, Τικίνιο (Φαντιγκά 74′), Ονιεκούρου (Βαλμπουενά 60′).

Αταλάντα -Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (Τσιταντίνι 90’+1′), Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μέλε (Πετσέλα 84′), Μαλινόφσκι (Μιχάιλα 84′), Πεσίνα (Κοπμάινερς 57′), Πάσαλιτς (Μπογκά 56′).

Δείτε τα highlights του αγώνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments