Διεθνή

Μακρόν στα ελληνικά: Σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα 10 ομογενείς

Μακρόν στα ελληνικά: Σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα 10 ομογενείς

Πηγή Φωτογραφίας: AP

Ο Εμμανουέλ Μακρόν γράφει συγκεκριμένα, ότι σήμερα δεν πενθεί μόνο ο ουκρανικός λαός εξαιτίας του πολέμου που προκάλεσε η Ρωσία, αλλά όλοι οι λαοί της Ευρώπης. «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα»,, διαμηνύει ο Έλληνας πρωθυπουργός,

Ανάρτηση στα ελληνικά έκανε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμμανουέλ Μακρόν εκφράζοντας την θλίψη του για τους 10 ομογενείς μας που έπεσαν νεκροί στην Ουκρανία, που σφυροκοπείται ανηλεώς από ρωσικά πυρά.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν γράφει συγκεκριμένα, ότι σήμερα δεν πενθεί μόνο ο ουκρανικός λαός εξαιτίας του πολέμου που προκάλεσε η Ρωσία, αλλά όλοι οι λαοί της Ευρώπης. Απόψε σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα δέκα ομογενείς που ζούσαν στην Ουκρανία κοντά στη Μαριούπολη.

«Δεν είναι μόνο ο λαός της Ουκρανίας που πενθεί σήμερα εξαιτίας του πολέμου που προκάλεσε η Ρωσία, αλλά όλοι οι λαοί της Ευρώπης. Απόψε σκεφτόμαστε με θλίψη την Ελλάδα που έχασε άδικα δέκα ομογενείς που ζούσαν στην Oυκραvία κοντά στην Μαριούπολη», έγραψε ο Εμμανουέλ Μακρόν

Μακρόν στα ελληνικά: Μήνυμα συμπαράστασης στην Ελλάδα για τον θάνατο των 10 ομογενών

Το Tweet του Γάλλου Προέδρου στα ελληνικά:

H ανακοίνωση για την τραγική απώλεια των ομογενών μας, που σκοτώθηκαν στο χωριό Σαρτανά

Οι από αέρος επιθέσεις κατά αμάχων, που συνεχίζονται στο χωριό Σαρτανά και οι οποίες οδήγησαν στον θάνατο επιπλέον τεσσάρων ομογενών, αποτελούν απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες. Τις καταδικάζουμε απερίφραστα. Καλούμε την Ρωσική Ομοσπονδία να διακόψει αμέσως τις εναέριες επιθέσεις και κάθε ενέργεια εναντίον αμάχων πολιτών.

Οργή Μητσοτάκη για τον θάνατο 10 ομογενών στην Ουκρανία – Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα

«Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα», διαμηνύει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο των δέκα Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Twitter στα αγγλικά,  για τις απώλειες δέκα Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία: «10 αθώοι πολίτες ελληνικής καταγωγής σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κοντά στη Μαριούπολη. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα!», διαμηνύει με το συγκεκριμένο Tweet του, ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments