Πολιτική

Υπουργείο Εξωτερικών για Ουκρανία: Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης

Υπουργείο Εξωτερικών για Ουκρανία: Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης
Υπουργείο Εξωτερικών για Ουκρανία: Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών για το Γενικό Προξενείο Μαριούπολης σύμφωνα με ανακοίνωση.

Νέα τηλέφωνα επικοινωνίας έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών για το Γενικό Προξενείο Μαριούπολης σύμφωνα με ανακοίνωση.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Μετά τη χθεσινή μεταφορά των γραφείων του Γενικού Προξενείου Μαριούπολης σε άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη για λόγους ασφαλείας και δεδομένου ότι η εκτροπή των σταθερών τηλεφώνων παρουσίασε δυσκολίες λόγω των συνθηκών, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να επικοινωνούν με το Γενικό Προξενείο να κάνουν χρήση και των τηλεφωνικών αριθμών 00380962681282, 00380982852454, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν ήδη αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γενικού Προξενείου. Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης (00380967047885) και η ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) λειτουργούν κανονικά.

Μεταφέρεται το Γενικό Προξενείο Μαριούπολης στις εγκαταστάσεις του ΟΑΣΕ

Με πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των μελών του προσωπικού του Γενικού Προξενείου της Μαριούπολης, καθώς και των φιλοξενουμένων σε αυτό δημοσιογράφων, αποφασίστηκε η προσωρινή μεταφορά του Γενικού Προξενείου σε άλλο κτίριο εντός της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις στις οποίες στεγαζόταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Ειδική Αποστολή Επιτήρησης του ΟΑΣΕ, η οποία έχει αποχωρήσει. Η μεταφορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments