Lifestyle

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το σενάριο που τους θέλει να επιστρέφουν στο Παλάτι με όρους

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Το σενάριο που τους θέλει να επιστρέφουν στο Παλάτι με όρους
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Πριν από περίπου 2 χρόνια, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πήραν την απόφαση να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η αποχώρηση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από το Παλάτι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ειδικότερα ύστερα από τη συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey, εξηγώντας τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τις δυσκολίες που βίωσαν όσο θεωρούνταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Και ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ τούς είχε δώσει το παράθυρο του ενός έτους προκειμένου να αποφασίσουν αν πράγματι αυτό που θέλουν, είναι να ζήσουν εκτός του Στέμματος – η μονάρχης δεν συμφώνησε στο σενάριο μιας part time απασχόλησης – ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έμειναν πιστοί στη γνώμη τους.

Το επικρατέστερο σενάριο

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του βασιλικού συγγραφέα, Tom Quinn, υπάρχει μεγάλη περίπτωση η Meghan και ο Harry να επιστρέψουν στη θέση τους με τους δικούς του όρους, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς. “Η Meghan και ο Harry πιστεύουν πως όταν τα μεγαλύτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας πεθάνουν, δηλαδή η βασίλισσα Ελισάβετ, ίσως όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, να μπορούν να επιστρέψουν και να γίνουν part-time βασιλικά μέλη που πραγματικά θέλουν να γίνουν. Ώστε να είναι 6 μήνες μέλη της βασιλικής οικογένειας και 6 μήνες στις ΗΠΑ ή οπουδήποτε αλλού, κάνοντας το δικό τους”, δήλωσε ο Quinn στο podcast “To Di For Daily”

Άλλωστε, το σενάριο δεν είναι τελείως απίθανο, αφού η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είχαν δηλώσει στην ανακοίνωση της εξόδου τους πως θα ήθελαν να συνδυάσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα με τους δικούς τους προσωπικούς στόχους, αφού νιώθουν ακόμα υποχρέωση στο Στέμμα και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments