Ελλάδα

Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα για να απολογηθεί ο δράστης του τετραπλού φονικού

Ανδραβίδα: Στην εισαγγελέα για να απολογηθεί ο δράστης του τετραπλού φονικού
Ο 60χρονος αναμένεται να μιλήσει για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι και των δύο παιδιών τους.

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, πέρασε το πρωί προκειμένου να απολογηθεί, στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα. Ο 60χρονος αναμένεται να μιλήσει για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι και των δύο παιδιών τους, 1,5 και 2,5 ετών, σύμφωνα με το patrisnews.com. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ζήτησε χθες Τρίτη και έλαβε δεύτερη προθεσμία, ενώ ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος του, Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε χθες, πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον» και πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του».

Στο ερώτημα, εάν έδωσε μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι, όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Στις ανακοινώσεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή από την Αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του.

Σε ό,τι αφορά στις δολοφονίες των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει ενώ κατά τη διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στη συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς. Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι «δεν έχει συγχώρεση για αυτό».

«Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Ο 60χρονος, Δ.Β., που ήταν ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, ήταν γνωστός στους γείτονές του στην Ανδραβίδα. Στο παρελθόν είχε πυροβολήσει έναν γείτονά του 7 φορές, ήταν γνωστό το πάθος του για τον τζόγο και οι απόψεις που είχε για τους Ρομά. Έτσι, μετά το άγριο φονικό στην Ανδραβίδα, οι αστυνομικοί σχεδόν αμέσως έστρεψαν τις έρευνές τους στον 60χρονο, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν μετά τις τέσσερις δολοφονίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος που είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της οικογένειας, ήθελε να φύγει στο εξωτερικό. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σπίτι του 60χρονου 15.000 ευρώ. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε ο 60χρονος σε αστυνομικό. Απευθυνόμενος στον ίδιο αστυνομικό, είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments