Focus

Τα καλύτερα ξενοδοχεία υψηλού ντιζάιν που ανήκουν σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Τα καλύτερα ξενοδοχεία υψηλού ντιζάιν που ανήκουν σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο

Πηγή Φωτογραφίας: Booking.com - Tripadvisor

Από την Κοπεγχάγη και τη Νέα Υόρκη μέχρι τη λίμνη Κόμο και το Maasai Mara, μερικά από τα πιο εμβληματικά ακίνητα παγκοσμίως ανήκουν και διαχειρίζονται γυναίκες.

Καθώς ο Μήνας Γυναικείας Ιστορίας πέφτει τον Μάρτιο, ποια είναι η καλύτερη στιγμή για να αναγνωρίσετε τις γυναίκες που κατέχουν μερικά από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο; Σε έναν πολυσύχναστο χώρο όπου τα ακίνητα ανοίγουν διάπλατους δρόμους με γρήγορους ρυθμούς παγκοσμίως  οι γυναίκες ξενοδόχοι εξακολουθούν να είναι εκπληκτικά μια σπάνια φυλή, λέει η Caren Kabot, διευθύνουσα σύμβουλος της πολυτελούς ταξιδιωτικής εταιρείας Solo Escapes.

«Βλέπετε γυναίκες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία να εργάζονται σε θέσεις δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ, αλλά ένας περιορισμένος αριθμός, είναι στην πραγματικότητα στο τιμόνι ως ιδιοκτήτες», λέει.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία με τις γυναίκες να πρωτοστατούν είναι μοναδικά σε σύγκριση με άλλα ακίνητα υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με την Kabot. «Αυτοί οι επιχειρηματίες τείνουν να έχουν ζωντανές προσωπικότητες και προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τα ξενοδοχεία τα σπουδαία μέρη φιλοξενίας που είναι», λέει.

Από ένα πρώην μοναστήρι στην ακτή του Αμάλφι και ένα στρατόπεδο σαφάρι στην Κένυα μέχρι ένα από τα πιο όμορφα σημεία στη Νέα Υόρκη για να κρεμάσετε το καπέλο σας, παρακάτω είναι τρία ξενοδοχεία που ανήκουν σε γυναίκες. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε κράτηση για διαμονή τουλάχιστον για μια νύχτα και ιδανικά για περισσότερες με το ταίρι σας. Θα ζήσετε ένα ταξίδι με μια γυναικεία πινελιά.

Grand Hotel Tremezzo, Lake Como Italy

Ανοιχτό για περισσότερα από 100 χρόνια, το εμβληματικό Grand Hotel Tremezzo ανήκει και διευθύνεται από τη γοητευτική Valentina De Santis, η οποία υπερηφανεύεται για την προσωπική της σχέση με τους περισσότερους από τους τακτικούς της επισκέπτες. Σε ένα κομψό αρ νουβό παλάτι, το κατάλυμα έχει μια πολυτελή αίσθηση και προσφέρει θέα στη λίμνη και τα βουνά πέρα. Μεταξύ των παροχών που προσφέρονται είναι πολλά εστιατόρια, όπως ένα σημείο με θαλασσινά δίπλα στη λίμνη, τρεις πισίνες και ένα σπα.

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Amalfi Coast

Πρώην νηπιαγωγός Μοντεσσόρι, η Bianca Sharma ερωτεύτηκε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι του 17ου αιώνα ενώ έκανε διακοπές στην ακτή του Αμάλφι το 2000 και αποφάσισε από μια ιδιοτροπία να αγοράσει το ακίνητο και να το μετατρέψει σε πολυτελές ξενοδοχείο. Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα το 2012 όταν τελικά έκανε το ντεμπούτο του Monastero Santa Rosa. Η τοποθεσία είναι μαγική πάνω σε έναν βράχο, εξακολουθεί να έχει χαρακτηριστικά του αρχικού μοναστηριού, όπως θολωτές οροφές και τοξωτά παράθυρα, αλλά τώρα προσφέρει πισίνα τεράστιων διαστάσεων, γραφικούς πολύχρωμους κήπους, εστιατόριο με αστέρι Michelin και το καλύτερο σπα στην ακτή Αμάλφι.

Loire Valley Lodges, Loire Valley

Η κομψή παριζιάνικη έμπορος έργων τέχνης Anne Caroline Frey είναι ιδιοκτήτρια αυτού του ακινήτου στην καρδιά της κοιλάδας του Λίγηρα της Γαλλίας που βρίσκεται μέσα σε 750 στρέμματα δάσους. Διαθέτει 18 πολυτελή δεντρόσπιτα, το καθένα σχεδιασμένο από διαφορετικό σύγχρονο καλλιτέχνη, και έργα τέχνης που εκτίθενται σε όλους τους χώρους που προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του Frey. Τα κυριότερα σημεία για τους επισκέπτες περιλαμβάνουν περιπάτους στη φύση και βόλτες με ποδήλατο, περιποιήσεις σπα και φαγητό στα πολλά διάσημα εστιατόρια της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments