Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Έρχονται παρεμβάσεις για την τιμή της βενζίνης

Γιάννης Οικονόμου: Έρχονται παρεμβάσεις για την τιμή της βενζίνης
Γιάννης Οικονόμου: Στα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Νέα μέτρα στήριξης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις αναμένεται να ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε πως αυτά θα περιλαμβάνουν και την βενζίνη. Για τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου, σημείωσε ότι όχι απλώς θα συνεχιστεί η οριζόντια στήριξη, αλλά θα ενισχυθεί.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ σε ό,τι αφορά στην τιμή της βενζίνης τόνισε ότι «έχει ξεφύγει επικίνδυνα» επισημαίνοντας ότι δε θα μείνει έξω από το πεδίο των κυβερνητικών παρεμβάσεων, «πάντοτε στο πλαίσιο λελογισμένων κινήσεων» κι επιβεβαιώνοντας τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων.

Για την επιταγή ακρίβειας

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η έκτακτη καταβολή οικονομικής ενίσχυσης στα νοικοκυριά, η λεγόμενη «επιταγή ακρίβειας». «Ένα μεγάλο κομμάτι των απωλειών να αντικατασταθούν και θα δοθεί η δυνατότητα στα νοικοκυριά να ανταπεξέλθουν στις ανατιμήσεις», επισήμανε.

Για το ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρά πυρά όμως εξαπέλυσε και κατά του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι «είμαστε αντιμέτωποι με την απειλή εκδήλωσης ενός δεύτερου κύματος λαϊκισμού και αντισυστημικής συμπεριφοράς σαν αυτή που είδαμε πόσο πολύ κόστισε στη χώρα την περασμένη δεκαετία. Δεν πρέπει να αφήσουμε τη δημαγωγία, που θυμώνει τον κόσμο, να βρει πρόσφορο πεδίο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments