Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Παράνομα και παράλογα αφηγήματα της Τουρκίας θα την καταστήσουν παρία

Νίκος Ανδρουλάκης: Παράνομα και παράλογα αφηγήματα της Τουρκίας θα την καταστήσουν παρία
Νίκος Ανδρουλάκης: Στο πλαίσιο των εορτασμών της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στον εθνικό κορμό, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

Στο πλαίσιο των εορτασμών της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στον εθνικό κορμό, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο βρέθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως : “Παράνομα και παράλογα αφηγήματα της Τουρκίας θα την καταστήσουν παρία”.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

«Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των λαών. Και αυτό είναι και το μήνυμα μου απέναντι στην γειτονική χώρα και στην ηγεσία της. Πρέπει να σταματήσει τα παράνομα και παράλογα αφηγήματα περί «γαλάζιας πατρίδας» και αποστρατικοποίησης των νησιών μας, διότι με αυτά θα γίνει παρίας της διεθνούς κοινότητας και θα προκαλεί συνεχώς τον ελληνικό λαό. Εμείς θέλουμε σταθερότητα και ευημερία. Είμαστε μια χώρα που στέκεται πάντα με την πλευρά του διεθνούς δικαίου».

Ανδρουλάκης

Ανδρουλάκης: Είναι αδιανόητο ο Μητσοτάκης να μην μιλά για την κερδοσκοπία στην αγορά ενέργειας

Άμεσα μέτρα θωράκισης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στο ράλι των τιμών στα καύσιμα, στην ενέργεια και σε βασικά καταναλωτικά αγαθά ζήτησε από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας την ολιγωρία του Πρωθυπουργού.

«Eίναι αδιανόητο ο κ. Μητσοτάκης μέχρι χθες να μην μιλά για την κερδοσκοπία στην αγορά ενέργειας. Το κατάλαβε μετά από μήνες» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης μετά το τέλος της επίσκεψης του στη έκθεση FoodExpo στα Σπάτα. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επέμεινε στην δέσμη μέτρων, που με συνέπεια προβάλει εδώ και μήνες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments