Αθλητισμός

Επίσημο: Με εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος

Επίσημο:  Με εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδος

Πηγή Φωτογραφίας: menhouse

Δεν βρίσκονται στις πρώτες κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ οι Μανωλάς,Σίοβας και Παπασταθόπουλος. Ο Ουρουγουανός προπονητής παρότι είχε πει πως η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, προς το παρόν, την κράτησε κλειστή για τους τρεις "κομμένους"...

Οι τρεις “κομμένοι” του Φαν Σιπ έμειναν… κομμένοι και από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογιέτ. Στις πρώτες κλήσεις του Ουρουγουανού προπονητή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Σιόβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος.

Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Χρήστος Κουρφαλίδης που αγωνίζεται στην Κάλιαρι.

Αναλυτικά οι 26 παίκτες που επέλεξε ο Πογιέτ  για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο είναι οι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments