Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Θα ψηφίσει τα μέτρα ή όχι;

Οικονόμου για Τσίπρα: Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε.

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την ανάρτηση που έκανε. «Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί απεγνωσμένα, με φτηνά ευφυολογήματα και παρωχημένα κλισέ που ανασύρει από το συρτάρι του λαϊκισμού να καλύψει την ένδεια πολιτικών προτάσεων. Μέτρο του τρόπου που πολιτεύεται είναι το κενό και το τίποτα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Και συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας οφείλει μια καθαρή απάντηση για το αν θα ψηφίσει τα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα η κυβέρνηση, με τα οποία στηρίζουμε έμπρακτα όλη την κοινωνία, με έμφαση στα πιο αδύναμα στρώματα. Θα τα ψηφίσει; Ναι ή όχι;».

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση

Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, άσκησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας από την Θεσσαλονίκη. «Η κοινωνία βιώνει μια βαθιά κρίση. Η εκτίναξη των τιμών στην έχει πυροδοτήσει αλυσιδωτές αυξήσεις σε όλα τα είδη βασικής κατανάλωσης. Την ίδια στιγμή το εισόδημα παραμένει σταθερά μειωμένο. Αυτές είναι συνθήκες κοινωνικής κρίσης και δυστυχώς η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο» είπε.

Για το διάγγελμα του πρωθυπουργού

Στη συνέχεια σχολιάζοντας το χθεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού για τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης σύμφωνα με το Grtimes.gr ανέφερε «χθες ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε ένα διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για να μιλήσει για μέτρα στήριξης, τα οποία όμως είναι μέτρα που δεν πρόκειται να αισθανθεί καν ο πολίτης. Είπε ότι θέλει να είναι χρήσιμος και όχι αρεστός. Εκεί που θέλει είναι αρεστός. Σε φοροαπαλλαγές στον μεγάλο πλούτο, σε εκατομμύρια σε ΜΜΕ, σε απευθείας αναθέσεις. Όταν πρόκειται όμως να στηρίξει τον εργαζόμενο, το νοικοκυριό και τον πολίτη παραμένει ο μισθός σταθερός εδώ και χρόνια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο