Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Αρνητικό το τεστ που υποβλήθηκε

Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Αρνητικό το τεστ που υποβλήθηκε
Κυριάκος Μητσοτάκης κορωνοϊός: Κανονικά θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κανονικά θα επιστρέψει τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί θετικός μια ημέρα μετά το ταξίδι στην Τουρκία και τη συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Ο πρωθυπουργός δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ξεπέρασε την Covid-19 σαν μια απλή ίωση, μιας και είναι εμβολιασμένος με τρεις δόσεις εμβολίου.

Μετά λοιπόν από μία εβδομάδα που παρέμεινε κλινήρης και αφού όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε βγήκαν αρνητικά, ο κ. Μητσοτάκης επιστρέφει τη Δευτέρα στα καθήκοντά του στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Τι είχε γράψει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός

«Στο ημερήσιο rapid τεστ που έκανα σήμερα στο γραφείο βγήκα θετικός στον Covid19. Κατά συνέπεια θα απομονωθώ στο σπίτι μου και θα εργαστώ από εκεί. Θέλω να θυμάστε ότι ο τριπλός εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είμαι πάλι στο γραφείο» αναφέρει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments