Ελλάδα

Daily Telegraph: “Στέλνει” τους Βρετανούς τουρίστες σε ελληνικές “μυστικές γωνιές”

Daily Telegraph: “Στέλνει” τους Βρετανούς τουρίστες σε ελληνικές “μυστικές γωνιές”

Πηγή Φωτογραφίας: radar.gr

"Δέκα πιο εντυπωσιακές γωνιές της Ελλάδας», για τους Βρετανούς τουρίστες προτείνει η, Daily Telegraph σε ρεπορτάζ για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Δέκα ξεχωριστά μέρη της χώρας μας, για τις διακοπές του καλοκαιριού, προτείνει σε άρθρο της η Daily Telegraph, χαρακτηρίζοντας τα “μυστικές γωνιές της Ελλάδας”.

Περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό αλλά και για τους Βρετανούς που θα επιλέξουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους, η συντάκτρια του άρθρου εστιάζει στη συνεργασία της Sky Express με την Easy Jet  που θα επιτρέψει στους τουρίστες να ανακαλύψουν “νέους αυθεντικούς τόπους της Ελλάδας”. Ξεχωρίζει δέκα μέρη τα οποία φέτος θα είναι πιο εύκολα προσβάσιμα στους επισκέπτες.

«Καθώς ο κόσμος επενδύει για άλλη μια φορά στον τουρισμό, μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους της Ευρώπης ανοίγει ένα ευρύτερο παράθυρο στον πανευτυχή γαλάζιο ουρανό, στις καθαρές θάλασσες και στις παραλίες με μεταξένια άμμο της Ελλάδας», γράφει χαρακτηριστικά η Daily Telegraph. Και προσθέτει:

“Για τους ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν μια πιο αυθεντική πλευρά της ηλιόλουστης χώρας, η EasyJet συνεργάστηκε με τη Sky Express, τη δημοφιλέστερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, για να προσφέρει στους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου την ευκαιρία να κάνουν κράτηση πτήσεων μέσω μιας πλατφόρμας σε περισσότερους από 20 γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα”

Στις πρώτες θέσεις, ο κατάλογος περιλαμβάνει τη Σύρο για την τοπική κουλτούρα, καθώς και τη Νάξο με τις άγριες φυσικές ομορφιές, τα δάση κέδρων, τις αμμώδεις παραλίες και το μοναδικό λικέρ κίτρου.

Ακολουθούν η Μήλος, η παραδεισένια Σκύρος, η θαυμαστή Ικαρία, η ξεχωριστή Λέρος, η πανέμορφη Καστοριά, η παραδοσιακή Κάρπαθος αλλά και η γοητευτική και αυθεντική Σητεία της Κρήτης.

Στο άρθρο ξεχωρίζει η Αστυπάλαια ως μία «πράσινη» θεά που εντυπωσιάζει με τις αειφόρες καινοτομίες, το βυζαντινό κάστρο και τους γραφικούς ανεμόμυλους.

Με αφορμή τη λίστα ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς λέει ότι ” η Νάξος αναδεικνύει ειδικά τουριστικά προϊόντα που θα τροφοδοτήσουν το έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό”

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας τονίζει ότι “σε πρόσφατη παρουσίαση της Αστυπάλαιας στο Λονδίνο διαπιστώθηκε ο βαθμός ανταπόκρισης του βρετανικού κοινού για ποιοτικούς προορισμούς όπως την «πεταλούδα του Αιγαίου», την Αστυπάλαια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments