Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Στον 3ο γύρο του [Miami Open] με τον Ντε Μινόρ

Μετά το εμπόδιο του Γουλφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να ξεπεράσει αυτό του Άλεξ Ντε Μινόρ στον τρίτο γύρο του Miami Open.

Ο Αυστραλός Αλεξ Ντε Μινόρ είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, στον 3ο γύρο του “Miami Open” και η παράδοση είναι άκρως ευνοϊκή για τον Ελληνα τενίστα.

Στις συνολικά εννέα αναμετρήσεις τους στο παρελθόν, ο Τσιτσιπάς έχει το απόλυτο, με εννέα νίκες!  Την τελευταία φορά συναντήθηκαν στο Ρότερνταμ (11/2), στα προημιτελικά του τουρνουά και ο πρωταθλητής μας επικράτησε με 2-0 σετ  (6-4, 6-4). Είναι χαρακτηριστικό ότι στις έξη από τις εννέα νίκες του, ο Τσιτσιπάς δεν έχασε σετ από τον Αυστραλό.

Ο Ντε Μινόρ , Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε εύκολα, στον προηγούμενο γύρο απέναντι στον συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμπσον (Νο78), με 6-2, 6-3.

Απέναντι στον Αμερικάνο Τζέι Τζέι Γουλφ (Νο 167), ο Τσιτσιπάς έπαιξε όσο χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-1) και μαζί το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Miami Open, Στο κρισιμότερο γκέιμ του 1ου σετ, η διαφορά ποιότητας και εμπειρίας έκανε τη διαφορά. Ο Στέφανος πέτυχε το μπέικ πόιντ και πήρε το 1ο σετ με 6-4.

Στο τάι μπρέικ του 2ου σετ, ο Στέφανος έκανε αβίαστα λάθη, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον Τζέι Τζέι Γουλφ να πάρει το σετ με 7-5. Στο 3ο σετ, με πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στα χτυπήματά του, αλλά και αποτελεσματικότητα στις επιστροφές στο σερβίς του αντιπάλου του, ο Τσιτσιπάς έκανε δύο μαζεμένα μπρέικ, προηγήθηκε με 4-1 γκέιμ και έφθασε εύκολα στο 6-1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να κάνει μία αφιέρωση στην κάμερα, γράφοντας στίχο του Snoop Dogg. «Drop it like it’s hot», έγραψε ο Τσιτσιπάς στην κάμερα, από το τραγούδι του Snoop Dogg το οποίο βγήκε σε κυκλοφορία το 2004, όταν δηλαδή εκείνος ήταν έξι ετών!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο