Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Μπλόκο” της Μόσχας στην ιστοσελίδα της Bild

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Μπλόκο” της Μόσχας στην ιστοσελίδα της Bild

Πηγή Φωτογραφίας: today90.com

Τα αίτια της κίνησης λογοκρισίας δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο η γερμανική εφημερίδα παρουσιάζει συνεχή ρεπορτάζ του πολέμου στην Ουκρανία, τόσο στα γερμανικά, όσο και στα ρωσικά

Η Ρωσία απέκλεισε την πρόσβαση στην πύλη της Bild, την πιο δημοφιλή γερμανική εφημερίδα, ανέφεραν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Το αίτημα για αποκλεισμό της πρόσβασης στο “Bild” στη Ρωσία προήλθε από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσίας και η κρατική ρυθμιστική αρχή “Roskomnadzor” ενέκρινε το αίτημα και το υλοποίησε, αναφέρουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η «Bild» παρουσιάζει όλο το εικοσιτετράωρο ρεπορτάζ για τον  πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία, τόσο στα γερμανικά όσο και στα ρωσικά.

«Η απόφαση των Ρώσων λογοκριτών να μπλοκάρουν την πύλη μας επιβεβαιώνει ότι οι δημοσιογράφοι μας εργάζονται για την προώθηση της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δήλωσε στο CNN ο συντάκτης της Bild, Johannes Boja.

«Η απόφασή τους μάς παρακινεί περαιτέρω να δώσουμε στους Ρώσους πολίτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να λαμβάνουν ειδήσεις και γεγονότα ανεξάρτητα από τη ρωσική  κρατική προπαγάνδα», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments