Πολιτική

Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι δύο πρωθυπουργοί που απέτυχαν παταγωδώς

Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι δύο πρωθυπουργοί που απέτυχαν παταγωδώς
Ανδρουλάκης: Ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στην πρόταση του για επιβολή πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής και στην τιμή του τιμολογίου καθώς και φορολόγηση των υπερκερδών των μεγάλων εταιριών.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφτηκε το πρωί το εμπορικό κέντρο της Πάτρας. Συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες με έμφαση στο θέμα της ακρίβειας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στην πρόταση του για επιβολή πλαφόν στη ρήτρα αναπροσαρμογής και στην τιμή του τιμολογίου καθώς και φορολόγηση των υπερκερδών των μεγάλων εταιριών.

Σχετικά με την συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή προοδευτική πολιτική. «Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης είναι δυο Πρωθυπουργοί που απέτυχαν παταγωδώς και δεν πρόκειται η Δημοκρατική Παράταξη σε αυτό το νέο της ξεκίνημα, το ισχυρό νέο της ξεκίνημα, να δώσει σωσίβιο ούτε στον έναν ούτε στον άλλον. Εμείς θέλουμε ισχυρή εντολή, ώστε να έχουμε τη δύναμη να επιβάλουμε τις ιδέες και το πολιτικό πρόγραμμα της σοσιαλδημοκρατίας για μια άλλη σελίδα για τον ελληνικό λαό» ανέφερε.

Για το χρόνο των εκλογών

“Οι εκλογές είναι προνόμιο του εκάστοτε Πρωθυπουργού. Όποτε και αν γίνουν, θα είμαστε πανέτοιμοι με ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια, με ολοκληρωμένο σχέδιο, με την αρετή της συνέπειας και της ευθύνης, χωρίς λαϊκισμούς για να προσφέρουμε μια πραγματική εναλλακτική στον ελληνικό λαό. Διότι το παιχνίδι πόλωσης, που στήνεται από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, δεν επιτρέπει έναν ισχυρό και γόνιμο δημόσιο διάλογο. Εμείς ξαναγινόμαστε πρωταγωνιστές και όχι ρυθμιστές όπως θέλουν κάποιοι” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments