Ελλάδα

Πάτρα: Η χειρότερη εξέλιξη με τα παιδιά παγώνει το αίμα – “Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι, πρέπει να ψαχτούν”

Πάτρα: Η χειρότερη εξέλιξη με τα παιδιά παγώνει το αίμα – “Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι, πρέπει να ψαχτούν”
Μια διαφορετική παράμετρος δείχνει να παίρνει η υπόθεση στην Πάτρα, με τα τρία νεκρά παιδιά

Μια διαφορετική παράμετρος δείχνει να παίρνει η υπόθεση στην Πάτρα, με τα τρία νεκρά παιδιά.  Πριν από το μαρτυρικό θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ξεκινήσει τις προσπάθειες της δολοφονίας της, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Το 9χρονο κοριτσάκι υπέφερε από τα χέρια της μητέρας του ενώ δεν έχουν σταματήσει οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

Έτσι το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής καλείται να λύσει αυτόν το γρίφο που έχει δημιουργηθεί.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος καλεί τις Αρχές να ψάξουν τα πάντα ενώ έθεσε ακόμη μια πτυχή της υπόθεσης στο προσκήνιο, που έχει να κάνει με μαύρη μαγεία!

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο STAR: «Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…». Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ». Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα. «Αφού μπήκαν όλα στο τραπέζι όλα πρέπει να ψαχτούν. Ακόμα και η τυχόν ύπαρξη ασφαλειών ζωής αυτών των άμοιρων παιδιών. Και αυτό ακόμα πρέπει να ερευνηθεί», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Το ενδεχόμενο η μαύρη μαγεία να «όπλισε» το χέρι του δολοφόνου και τα παιδιά να θυσιάστηκαν αποτελεί ενδεχομένως τη χειρότερη εξέλιξη. Στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά ανάλογη περίπτωση υπήρξε το 1993 με τους Ασημάκη Κατσούλα, Μάνο Δημητροκάλη και Δήμητρα Μαργέτη που σκότωσαν ανθρώπους, αλλά όχι παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments