Focus

Η εγγονή του Μπάϊντεν ντύνεται νύφη στον Λευκό Οίκο

Η εγγονή του Μπάϊντεν ντύνεται νύφη στον Λευκό Οίκο

Πηγή Φωτογραφίας: Harper Bazaar

H Naomi Will, εγγονή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, θα κάνει τον γάμο της στον Λευκό Οίκο

Η Ναόμι Γουίλ έχει κάθε λόγους να χαίρεται διπλά! Και για τον γάμο της, στο ξεκίνημα μιας νέας σελίδας στη ζωή της και για τον τόπο τέλεσής του. Δεν παντρεύεσαι κάθε μέρα στον Λευκό Οίκο… Ομως, ως εγγονή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάϊντεν, θα έχει αυτό το προνόμιο, μαζί με τον αγαπημένο της Πίτερ Νιλ, στον πρώτο γάμο που θα γίνει  στον Λευκό Οίκο από την εποχή προεδρίας του Νίξον!

Η 28χρονη, κόρη του Χάντερ, γιου του Μπάϊντεν,  το ανακοίνωσε στο Twitter της, γράφοντας: “Ο Peter κι εγώ είμαστε απεριόριστα ευγνώμονες στη γιαγιά μου και τον παππού μου για την ευκαιρία να γιορτάσουμε τον γάμο μας στον Λευκό Οίκο. Ανυπομονούμε να δεσμευτούμε ο ένας με τον άλλο και για ό,τι έρχεται μπροστά μας”.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τύπου της Jill Biden, η οικογένεια βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία διοργάνωσης των λεπτομερειών της τελετής και της δεξίωσης.

“Σταθεροί με τις υπόλοιπες πριβέ διοργανώσεις της Πρώτης Οικογένειας και ακολουθώντας τις παραδόσεις των προηγούμενων γαμήλιων εκδηλώσεων στον Λευκό Οίκο σε προηγούμενες κυβερνήσεις, η οικογένεια Biden θα πληρώσει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Λευκό Οίκο”.

Η εγγονή του Biden που έχει αποφοιτήσει από τη Νομική σχολή του πανεπιστημίου Columbia είναι αρραβωνιασμένη με τον Peter Neal, συμφοιτητή της στη σχολή και το ζευγάρι θα είναι το πρώτο που θα παντρευτεί στον Λευκό Οίκο από την εποχή προεδρίας του Nixon.

Πριν λίγους μήνες, η Naomi μοιράστηκε στο Instagram της μια φωτογραφία της με τον Neal δείχνοντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της. “Για πάντα;” είχε γράψει στη λεζάντα. Ο Neal στο παρελθόν είχε εργαστεί για την προεκλογική καμπάνια της Hillary Clinton ενώ είχε εργαστεί και στον Λευκό Οίκο όταν ήταν πρόεδρος ο Barack Obama.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments