Πολιτική

Δημήτρης Κουτσούμπας: Κινδυνεύουμε στην κυριολεξία να πούμε το ψωμί ψωμάκι

Δημήτρης Κουτσούμπας: Κινδυνεύουμε στην κυριολεξία να πούμε το ψωμί ψωμάκι
Δημήτρης Κουτσούμπας: "Το ΚΚΕ δικαιώνεται για τη στάση του, όπως συνέβη με την άρνησή του να συμμετέχει στη φιέστα που στήθηκε στη Βουλή, με καλεσμένο τον Ζελένσκι και μαζί μ’ αυτόν με καλεσμένους και τους ναζί του Αζόφ" σημείωσε.

Για τη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας αλλά και την ενεργειακή κρίση και ακρίβεια αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. “Το ΚΚΕ δικαιώνεται για τη στάση του, όπως συνέβη με την άρνησή του να συμμετέχει στη φιέστα που στήθηκε στη Βουλή, με καλεσμένο τον Ζελένσκι και μαζί μ’ αυτόν με καλεσμένους και τους ναζί του Αζόφ”. Μεταξύ άλλων ο γ.γ. του ΚΚΕ ζήτησε να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, λέγοντας ότι “το ΚΚΕ δεν θα διαλέξει στρατόπεδο ληστών”.

Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στις στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στις στρατιωτικες υποδομές, όπως είναι οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο, η 110η Πτέρυγα Μάχης, λέγοντας πως αξιοποιούνται για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ. “Αν η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, η Θεσσαλία με τις στρατιωτικές υποδομές που έχουν παραχωρηθεί στους ΝΑΤΟϊκούς, είναι από μόνη της πολεμικό ορμητήριο” σημείωσε.

Για την ακρίβεια

“Κινδυνεύουμε στην κυριολεξία να πούμε το ψωμί ψωμάκι, ενώ η χώρα μας με τις κλιματολογικές και τις εδαφικές δυνατότητες που διαθέτει, θα μπορούσε να παράγει επαρκή ποσότητα σε βασικά αγροτικά προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες του λαού μας” σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments