Αθλητισμός

“Αγοράζουν την Τσέλσι Χάμιλτον και Σερένα Ουίλιαμς”

“Αγοράζουν την Τσέλσι Χάμιλτον και Σερένα Ουίλιαμς”
Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς είναι έτοιμοι να προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια λίρες, ώστε να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι

Ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς είναι έτοιμοι να προσφέρουν αρκετά εκατομμύρια λίρες, ώστε να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Sky News, το fund που υποστηρίζουν την προσφορά εξαγοράς του συλλόγου συμμετέχουν αρκετοί επιφανείς Βρετανοί, με επικεφαλής τον Sir Martin Broughton, τον πρώην πρόεδρο της Liverpool και της British Airways, ενώ από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 και η πρώην νούμερο 1 παγκόσμιου τένις γυναικών.

Πηγές κοντά στον όμιλο ανέφεραν ότι ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς – τα μέλη με το υψηλότερο προφίλ από τις τρεις εναπομείνασες κοινοπραξίες – θα βάλουν από 10 εκατομμύρια λίρες ο καθένας στην προσφορά.

Serena Williams - Lewis Hamilton

Τόσο ο Χάμιλτον, ο οποίος θα αγωνιστεί για τη Mercedes στο Emilia Romagna Grand Prix στην Imola αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο και η Williams, η οποία έχει κερδίσει 23 Grand Slam συμπεριλαμβανομένων επτά τίτλους Wimbledon, έχουν γίνει επενδυτές τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων Serena Ventures, ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα μια επένδυση στο Opensponsorship, μια νεοφυή εταιρεία αθλητικών τεχνολογιών με έδρα τη Βρετανία, ενώ ο Hamilton έχει υποστηρίξει μια σειρά από εταιρείες πρώιμου σταδίου, όπως η Zapp, η ταχεία παράδοση παντοπωλείων με έδρα το Λονδίνο. εφαρμογή.

Η εμπλοκή τους στη δημοπρασία της Τσέλσι είναι απροσδόκητη – κυρίως επειδή ο Χάμιλτον είναι οπαδός της Άρσεναλ.

Ο Χάμιλτον και η Ουίλιαμς, ωστόσο, βρίσκονται σε συνομιλίες με την ομάδα με επικεφαλής τον Μπρότον για αρκετές εβδομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments