Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο δικηγόρος της απαντάει στον Ανδρέα Ηλιάδη για την κεταμίνη [vid]
Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου
Το θρίλερ, για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, καλά κρατεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι προφυλακισμένη στις φυλακές του Κορυδαλλού, αρνείται τα πάντα, ενώ ο δικηγόρος της 33χρονης απάντησε στον Ανδρέα Ηλιάδη.
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο Mega για την δήλωση του γιατρού της Τζωρτζίνας σχετικά με την κεταμίνη. «Δεν έχω κάποια αντίρρηση από αυτά που είπε ο κ. Ηλιάδης. Δεν έχουμε κανένα λόγο αντιδικίας με τον γιατρό. Τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας, αναγράφουν 2 ημερομηνίες , 11/4 και 5/6 , ότι χορηγήθηκε η κεταμίνη. Έχουμε μία ουσία που συνομολογείται ότι χορηγείται στις ΜΕΘ.
Από το νοσοκομείο, στην αρχή βλέπουμε ότι δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει η κεταμίνη ως ουσία, ενώ μετά φαίνεται ότι τελικά υπάρχει. Δεν είναι μία ουσία που βρέθηκε ξαφνικά, ενώ υπήρχε από το νοσοκομείο η χορήγησή της. Δεν αμφισβητείται η ποσότητα, αμφισβητείται το ποιός χορήγησε την συγκεκριμένη ποσότητα – τα 6.9 mg – στην Τζωρτζίνα», ανέφερε αρχικά.
«Ακόμα και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν απαντήσεις, έχουν προσληφθεί ειδικοί για να δοθεί μία εικόνα για το τί έχει συμβεί, έχει προσληφθεί ειδική παιδοψυχολόγος για να ερμηνεύσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας. Επαγγελματικά, ως δικηγόρος της υπεράσπισης, δεν μπορώ να επικοινωνώ με έναν μάρτυρα κατηγορίας.
Δημιουργείται ζήτημα εάν συμβεί αυτό. Ακούω τους ειδικούς, εμείς δεν αμφισβητούμε τα λεγόμενα του κ. Ηλίαδη, ωστόσο προκύπτει ότι η κεταμίνη δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά υπάρχει στις ΜΕΘ. Η διαδικασία της διαδρομής της κεταμίνης είναι κάτι που ερευνάται», συμπλήρωσε.
Για δημοσίευμα που αναφέρει την εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως, «δεν γνωρίζω για ίχνη ουσίας στην Μαλένα. Το ακούω από εσάς για πρώτη φορά. Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών».
«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα».
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Το σχόλιο σας