Lifestyle

Eva Mendes: Λύγισε στον αέρα της συνέντευξης μιλώντας για τη μητέρα της

Eva Mendes: Λύγισε στον αέρα της συνέντευξης μιλώντας για τη μητέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: CozyVibe

Eva Mendes: Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή "Today" με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Έχοντας απομακρυνθεί από τα φώτα και τον κινηματογράφο και επιλέγοντας να μεγαλώσει τα παιδιά της, όπως έκανε και η δική της μητέρα, η Eva Mendes ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Today”, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η ίδια στην αρχή αναφέρθηκε στην οικογενειακή ζωή με τις κόρες της και τον Ryan Gosling και στο πόσο δύσκολο τής ήταν να αφήσει τα παιδιά πίσω όταν έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά. Ωστόσο, η πολλή έκθεση και η υποκριτική δεν της λείπουν καθόλου, αφού η ίδια νιώθει γεμάτη από τη ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Λίγο πριν κλείσουν τη συνέντευξη η παρουσιάστρια Hoda Kotb τη ρώτησε για τη μητέρα της, Eva, με αφορμή την ειδική ημέρα, η οποία έχει το ίδιο όνομα με την κόρη της, κάτι που συνηθίζεται στην Κούβα, από όπου κατάγεται. Όταν λοιπόν η Kotb ευχήθηκε και στη μητέρα της Mendes χρόνια πολλά, η ηθοποιός αποκάλυψε πως: “δεν τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή τη στιγμή, συνεπώς αυτό σημαίνει πολλά για μένα”, προσπαθώντας να επιβληθεί στον εαυτό της χωρίς να ξεσπάσει σε δάκρυα on air.

“Είναι μία μαχήτρια με κάθε τρόπο. Σ’ ευχαριστώ”, δήλωσε η ηθοποιός που αγκάλιασε την παρουσιάστρια λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του βίντεο.

Η ίδια, όμως, δεν θέλησε να πει περισσότερα για την υπόθεση ούτε στον αέρα, ούτε όταν δημοσιογράφοι προσπάθησαν να την προσεγγίσουν τηλεφωνικά. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Mendes εξήγησε πως ο τρόπος που μεγαλώνει τις κόρες της, Esmeralda και Amada, θυμίζουν το πώς μεγάλωσε και η ίδια. “Η μητέρα μου είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται εκεί για εμένα στο σπίτι μέχρι τη στιγμή που ήμουν 8 ή 9. Και αυτές οι αναμνήσεις για εμένα απλά διαμόρφωσαν το ποια ήμουν, όλα αυτά τα χρόνια μαζί της”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν η Mendes είχε δηλώσει πως γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη μητρότητα, αποκτώντας τις κόρες της, απέκτησε μία νέα εκτίμηση για τη μητέρα της και για τον αγώνα της να μεγαλώσει την ίδια και τα τρία αδέρφια της. “Δεν μπορώ να φανταστώ πώς η μητέρα μου στην ηλικία των 24, είχε 3 παιδιά κάτω από την ηλικία των 4. Ήταν στην Κούβα και τελείως μόνη της. Συνεπώς κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν παραλογίζομαι, σκέφτομαι εκείνη και συνειδητοποιώ πως δεν έχω το δικαίωμα να παραπονιέμαι για τίποτα”, είχε παραδεχτεί η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments