Διεθνή

Νεκρή δημοσιογράφος του Al Jazeera: Νέο βίντεο από τη δολοφονία της

Νεκρή δημοσιογράφος του Al Jazeera: Νέο βίντεο από τη δολοφονία της

Πηγή Φωτογραφίας: aljazeera

Προσοχή σκληρές εικόνες
Ένα νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της Ιορδανής δημοσιογράφου, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του ισραηλινού στρατού ότι προκλήθηκαν από  διασταυρούμενα πυρά Παλαιστινίων.

Η ιορδανή δημοσιογράφος Σιρίν Αμπού Άκλεχ – η οποία εργαζόταν για το Al Jazeera – σκοτώθηκε σήμερα από πυρά ανδρών του ισραηλινού στρατού, καθώς κάλυπτε επεισόδια στην Τζενίν, στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως υποστηρίζει το τηλεοπτικό δίκτυο του Κατάρ, που έκανε λόγο για «δολοφονία» της, καθώς και άλλες ανεξάρτητες πηγές.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε, νωρίτερα, πως η δημοσιογράφος μπορεί να σκοτώθηκε από πυρά παλαιστινίων μαχητών, καθώς εξελισσόταν μάχη – ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώνεται από νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει το σημείο όπου έπεσε νεκρή η γυναίκα

Στα νέα πλάνα φαίνεται πεσμένη νεκρή η Σιρίν και δίπλα της ακόμη μία δημοσιογράφος σοκαρισμένη και τόσο τρομοκρατημένη που δεν τρέχει για βοήθεια, αλλα παραμένει κολλημένη στον τοίχο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Ραμάλα, η ρεπόρτερ, μια από τις πιο γνωστές του Al Jazeera, χτυπήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments