Lifestyle

Adriana Lima: Στις Κάννες με φουσκωμένη κοιλιά

Adriana Lima: Στις Κάννες με φουσκωμένη κοιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE

Adriana Lima: Το 40χρονο μοντέλο περπάτησε στο λαμπερό κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών με τον σύντροφό της.

Η Adriana Lima έχει κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών και στη φετινή 75η διοργάνωση δεν αποτέλεσε εξαίρεση.Το 40χρονο μοντέλο έστρεψε τα φλας των φωτογράφων πάνω της όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματόγραφου με ένα μαύρο cut-out φόρεμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Lima πόζαρε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με τον σύντροφό της και παραγωγό ταινιών, Andre Lemmers, που ακουμπούσε την κοιλιά της για τις λήψεις. Πρόκειται για το τρίτο παιδί του μοντέλου και το πρώτο της με τον Lemmers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Η Lima έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, την 12χρονη Valentina και την 9χρονη Sienna από τον προηγούμενο γάμο της με τον Marko Jaric

Πριν ένα μήνα η Lima και ο Lemmers είχαν ανακοινώσει σε ένα βίντεο στο TikTok ότι περιμένουν αγόρι, ενώ στην ανακοίνωση τους είχαν βοηθήσει και οι δύο κόρες του μοντέλου. Η 40χρονη είχε αποκαλύψει ότι είναι έγκυος τον περασμένο Φεβρουάριο πάλι μέσω TikTok. Στο βίντεο εξηγούσε ότι ο σύντροφός της συνηθίζει να της κάνει πλάκες για να την τρομάζει, αλλά όπως είπε εκείνη την ημέρα θα τον τρόμαζε εκείνη. Κρατώντας ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, το έδειξε στον Lemmers, ο οποίος δεν έκρυψε το σοκ του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments