Ελλάδα

Αρπαγή 6χρονου: Βρέθηκε το παιδί – Βρίσκεται στη Νορβηγία

Αρπαγή 6χρονου: Βρέθηκε το παιδί – Βρίσκεται στη Νορβηγία

Πηγή Φωτογραφίας: iEidiseis

Αρπαγή 6χρονου: Στη Νορβηγία και καλά στην υγεία του είναι ο μικρός Ράινερ, ο οποίος έπεσε θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά

Στη Νορβηγία και καλά στην υγεία του είναι ο 6χρονος Ράινερ, ο οποίος έπεσε θύμα αρπαγής από άγνωστο άνδρα μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η δικηγόρος του πατέρα του 6χρονου έλαβε ένα e-mail από τη Νορβηγία στο οποίο αναφερόταν ότι το παιδί είναι στη σκανδιναβική χώρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το παιδί άρπαξε ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα το βράδυ της Τρίτης (25/5) ενώ ήταν με τη γιαγιά του. «Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του» επεσήμανε μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη (25/5) ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

«Είναι Νορβηγός και σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού» συμπλήρωσε. Ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε επίσης πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί και αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε.

«Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού. Σύμφωνα με νορβηγικό δημοσίευμα, ο Ρίκι Πέντερσεν ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να πάρει πίσω το παιδί του.

Στη Νορβηγία, η μητέρα κατηγορείται για απαγωγή και ο γιος τους αναζητείται διεθνώς. Ο Πέντερσεν προσέφυγε και στο ελληνικό δικαστήριο και ζήτησε να επιστραφεί το παιδί στη Νορβηγία, καθώς η Σύμβαση της Χάγης αναφέρει ότι τέτοιες υποθέσεις πρέπει να επιλυθούν.

Μετά την ενεργοποίηση και του Amber Alert η ΕΛΑΣ έστειλε σήμα με τη φωτογραφία και τα στοιχεία ταυτότητας του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν σε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια και μεθοριακούς σταθμούς της χώρας, στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που υπήρχε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments