Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Συζητούν για τα νέα τους συμβόλαια Αϊτόρ και Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Συζητούν για τα νέα τους συμβόλαια Αϊτόρ και Βέλεθ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Οι Αϊτoρ και Βέλεθ είχαν κομβική παρουσία στην ομάδα φέτος και η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να "δέσει" τους δύο Ισπανούς για περισσότερα χρόνια

Δύο απ’ τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν είναι οι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα κι ο Φραν Βέλεθ (εκ των αρχηγών της εφετινής ομάδας), οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και ήδη ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την επέκταση τους.

Το Τριφύλλι κατάφερε να δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό “κορμό” την εφετινή σεζόν, με παίκτες που έκαναν το step up, βγήκαν μπροστά και στήριξαν την ομάδα στην πορεία της προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την επιστροφή του των “πρασίνων” στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας περιόδου.

Οι Αϊτoρ και Βέλεθ είχαν κομβική παρουσία στην ομάδα φέτος και η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να “δέσει” τους δύο Ισπανούς για περισσότερα χρόνια κι έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις της επ’ αυτού.

Με αφορμή την παρουσία των εκπροσώπων των δύο παικτών στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, τα στελέχη του Τριφυλλιού είχαν ήδη μία πρώτη συζήτηση μαζί τους, όπου τους ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να επεκτείνουν τα συμβόλαια των πελατών τους έως το 2025.

Οι επαφές για τα νέα συμβόλαια θα ενταθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, προκειμένου και οι δύο υποθέσεις να “κλείσουν” θετικά για τον Παναθηναϊκό ως το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου.

Πρώτη επιθεώρηση στη Λεωφόρο από την UEFA

Κλιμάκιο της UEFA βρέθηκε στη χώρα μας και έκανε το πρωί της Τετάρτης (25/5), την πρώτη επιθεώρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»,  ενόψει της παρουσίας του Παναθηναϊκού στα καλοκαιρινά προκριματικά του Europa Conference League.

Τα στελέχη της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, ζήτησαν να γίνουν κάποιες συγκεκριμένες βελτιώσεις, όπως επί παραδείγματι η ενίσχυση του φωτισμού στο γήπεδο και μία σειρά από έργα, τα οποία είναι απολύτως εφικτά. leoforos-2

Θα ακολουθήσει άλλος ένας επανέλεγχος μέσα στον Ιούλιο (πριν απ’ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο, δηλαδή 4 και 11 Αυγούστου), προκειμένου να πάρει η ομάδα το «πράσινο φως» τόσο για τις προκριματικές σειρές, όσο (ακόμη περισσότερο) και για τη φάση των ομίλων, εφόσον φτάσει μέχρι εκεί το Τριφύλλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments