Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Γιάννης Οικονόμου: Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Γιάννης Οικονόμου: Ξεκίνησε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Κατά την έναρξη της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε στην  αντιπυρική περίοδος που ξεκινά και πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Τη φετινή χρονιά προστίθενται 500 δασοκομάντος οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ειδικές μονάδες δασικών επιχειρήσεων. Επίσης, φέτος διπλασιάζεται ο αριθμός των εθελοντών που θα φτάσει τους 4.000, ενώ άλλες 2.000 εθελοντές θα προστεθούν το επόμενο διάστημα. Ο κ. Οικονόμου ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενηθούν πυροσβέστες κι από άλλες χώρες που θα φτάσουν στην Ελλάδα νωρίτερα.

Για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Για τα επεισόδια στο ΑΠΘ ο κ. Οικονόμου επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως όχι όχι μόνο δεν καταδίκασε τους ταραξίες, αλλά στράφηκε κατά της αστυνομίας και υποσχέθηκε την κατάργηση του νόμου για την ασφάλεια στα ΑΕΙ. «Αντί υπεκφυγής καλούμε τον κ. Τσίπρα να τοποθετηθεί: Μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταλαμβάνει έναν πανεπιστημιακό χώρο, να γκρεμίζει τοίχους, να καταστρέφει περιουσιακά στοιχεία;» είπε.

Για τα ελληνόκτητα τάνκερ

Για την κατάληψη των ελληνόκτητων τάνκερ ο κ. Οικονόμου δήλωσε: Από την πρώτη στιγμή έγινε διάβημα διαμαρτυρίας, τόσο από το ΥΠΕΞ όσο και από το υπουργείο Ναυτιλίας που είναι σε πληρη κινητοποίηση.

Δείτε την ενημέρωση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments