Διεθνή

Σοκ στη Νέα Ορλεάνη: Πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης λυκείου – Μία νεκρή και 2 τραυματίες

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε χώρο στάθμευσης έξω από τον πανεπιστημιακό χώρο που χρησιμοποιείται για τελετές αποφοίτησης λυκείου κάθε άνοιξη.

Νέο αιματηρό επεισόδιο σε σχολική εκδήλωση που γινόταν σε πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα πυροβολήθηκε θανάσιμα και δύο άνδρες τραυματίστηκαν την Τρίτη (31 Μαΐου) όταν ένας καυγάς κλιμακώθηκε σε πυροβολισμούς σε χώρο στάθμευσης του Πανεπιστημίου Xavier μετά από τελετή αποφοίτησης λυκείου Morris Jeff, δήλωσε η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής, Κρίστοφερ Γκούντλι είπε ότι μια “ηλικιωμένη γυναίκα” πέθανε από τα τραύματά της, και δύο άνδρες θύματα υπέστησαν τραυματισμούς που δεν θεωρήθηκαν απειλητικοί για τη ζωή.

Τρεις άνθρωποι έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Πληροφορίες αναφέρουν. ότι το περιστατικό ξεκίνησε με έναν καυγά μεταξύ δύο γυναικών στο πάρκινγκ, ο οποίος κλιμακώθηκε σε πυροβολισμούς. Εκτιμάται ότι η γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν αθώο θύμα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε χώρο στάθμευσης έξω από το Κέντρο Κονκλάβιο, το οποίο χρησιμοποιείται ως χώρος για πολλές τελετές αποφοίτησης λυκείου κάθε άνοιξη.

Μάρτυρες είπαν στο Fox 8 ότι ένας καυγάς φαίνεται να ξέσπασε λίγο μετά το τέλος της τελετής αποφοίτησης, και στη συνέχεια, έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί.