Focus

Cameron Diaz: Η μητρότητα και η μάχη με τον χρόνο

Cameron Diaz: Η μητρότητα και η μάχη με τον χρόνο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Cameron Diaz: "Σαν γονιός είναι η δουλειά μου να τη βοηθήσω να βρει λέξεις για τα συναισθήματά της, τις εμπειρίες της, όσα περνάει και να τη βοηθήσω να το εντοπίσει και να το ξεπεράσει”.

Η Cameron Diaz έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη μητρότητα αλλά και την αντίληψή της για την ηλικία της και τον χρόνο που περνά στην καλή της φίλη Gwyneth Paltrow.

Μιλώντας στο podcast του GOOP, η 49χρονη ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της με την 2 ετών κόρη της, Raddix που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Benji Madden, εξηγώντας πως “η όλη ιδέα της γήρανσης έχει αλλάξει τελείως, ακόμα και τα τελευταία 10 χρόνια”, προσθέτοντας πως “είμαι ενθουσιασμένο. Έχω ακόμα 50 με 60 χρόνια ακόμα, θέλω να ζήσω μέχρι τα 110, γιατί έχω ένα μικρό παιδί”.

“Νομίζω ότι περνάς μια εκπληκτική στιγμή στα 40 σου που εκτιμάς τους γονείς σου και θέλω να ζήσω αυτή τη στιγμή μαζί της, να είμαι μαζί της στα 40 της”, είπε η Diaz, ελπίζοντας ότι σε αυτό θα την βοηθήσουν τα καλά της γονίδια: “η οικογένειά μου είναι δυνατή. Η γιαγιά μου έτρεχε στο ζεστό San Fernando στα 72 της κρατώντας μεγάλες τσάντες με τροφή για τα κουνέλια και τις κότες. Νομίζω ότι το έχω κληρονομήσει αυτό”.

“Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ανθρώπους, πιστεύω το πως δείχνω και νιώθω είναι ένας συνδυασμός του τι κάνω και τι δεν κάνω” είπε η σταρ για την εμφάνισή της. Όσο για το γεγονός ότι είναι μαμά ενός νηπίου σε αυτή την ηλικία, εξήγησε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για τη στήριξη που δέχεται που “είμαι η μεγαλύτερη σε ηλικία μαμά στην παρέα των φίλων με παιδιά”. “Είμαι τυχερή που είμαι στην ηλικία μου, που έχω αυτές τις φίλες, που έχω την κόρη μου, που έχω όλη αυτή την στήριξη για να τη μεγαλώσω” είπε.

Πρόσφατα, η Diaz είχε αποκαλύψει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως μαμά μιλώντας στην εκπομπή της Kelly Clarkson, λέγοντας ότι η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή της αλλά όταν τα βρίσκει σκούρα πάντα ανατρέχει στη “λίστα” της: “Έφαγε; Είναι κουρασμένη; Τι ώρα είναι; Ποια ήταν η τελευταία φορά που έφαγε; Πότε κοιμήθηκε; Ξεκινάς από εκεί και σκέφτεσαι τι έγινε ή αν προσπαθεί να σου πει κάτι με τη συμπεριφορά της”. Όπως είπε “σαν γονιός είναι η δουλειά μου να τη βοηθήσω να βρει λέξεις για τα συναισθήματά της, τις εμπειρίες της, όσα περνάει και να τη βοηθήσω να το εντοπίσει και να το ξεπεράσει”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments