Πολιτική

Κονταδάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Η πολιτικοποίηση των νέων δημιουργεί ενεργούς πολίτες στην κοινωνία

Κονταδάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Η πολιτικοποίηση των νέων δημιουργεί ενεργούς πολίτες στην κοινωνία
Κονταδάκης στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: Ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης μιλώντας στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ κάλεσε τους Οννεδίτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων στην πολιτική.

Ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης μιλώντας στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ κάλεσε τους Οννεδίτες να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αυξηθεί η συμμετοχή των νέων στην πολιτική. “Μέσα από την πολιτικοποίηση των νέων έχουμε μια πιο οργανική ένταξη τους στην κοινωνία, δημιουργούμε ενεργούς πολίτες που βιώνουν και συμβάλλουν συμμετοχικά στην εξέλιξη μιας κοινωνίας” είπε ο κ. Κονταδάκης.

Εξήρε το έργο της ΟΝΝΕΔ σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, και σημείωσε: “Είμαστε περήφανοι για τις νέες και τους νέους της ΝΔ που συνεισφέρουν με γόνιμη συμμετοχή στην πολιτική”.

Τόνισε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στους νέους, τους αγκαλιάζει και αγωνίζεται για να διαμορφώσει νέα δεδομένα στον εργασιακό, επιστημονικό, και κοινωνικό χώρο. Τέλος, ο κ. Κονταδάκης έκλεισε την ομιλία του καλώντας τους νέους και τις νέες της ΟΝΝΕΔ να αμφισβητούν, να ασκούν κριτική και να διεκδικούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments