Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Αραούχο – Παραμένει στην Ένωση

ΑΕΚ: Δεν υπάρχει θέμα Αραούχο – Παραμένει στην Ένωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΑΕΚ: Άμεσα διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευμα που δημιουργούσε θέμα ως προς την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο

Άμεσα διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευμα που δημιουργούσε θέμα ως προς την παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ομάδα, καθώς το άκουσμα της είδησης έφερε αρκετές αντιδράσεις στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα από τα Κανάρια Νησιά δημοσίευσε ότι η Λας Πάλμας θέλει πίσω τον Αργεντινό σέντερ φορ και μάλιστα για να το πετύχει θα «χαρίσει» στην ΑΕΚ το ποσό (750.000) που αναλογεί στις υπόλοιπες δόσεις για τη μεταγραφή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2021.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αραούχο και καμιά βάση σε αυτό το δημοσίευμα» διευκρινίζεται από την ΠΑΕ και ως εκ τούτου ο αγαπημένος «Τσίνο» των οπαδών της Ένωσης δεν… πάει πουθενά.

Νέα αλλαγή δεδομένων, στο Άλκμααρ η προετοιμασία

Το μόνο σίγουρο -τελικά- είναι ότι η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τη θερινή προετοιμασία της στην Ολλανδία! Κι αυτό γιατί οι πόλεις εναλλάσσονται. Ενώ αρχικά είχε δηλωθεί το Burgh-Haamstede, το οποίο έχει προτιμήσει και στο παρελθόν η Ένωση, αργότερα υπήρξε ενημέρωση ότι θα γίνει στο Ρότερνταμ και σήμερα ανακοινώθηκε ότι οριστικά επιλέχθηκε το Άλκμααρ.

Η αλλαγή αυτή, που είναι η τελευταία, έχει να κάνει με το γεγονός ότι προέκυψε διαθεσιμότητα στο προπονητικό κέντρο-ξενοδοχείο “The Fallon Alkmaar”, το οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήθελαν. Ήταν μία ευκαιρία την οποία συζήτησαν οι επικεφαλής του αγωνιστικού σχεδιασμού στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (5/6) και κατέληξαν στην οριστική επιλογή.

Ως προς τις ημερομηνίες δεν αλλάζει κάτι, η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 29. Στο διάστημα της παραμονής της το μόνο φιλικό που έχει «κλειδώσει» είναι εναντίον της Άλκμααρ στις 16/7, αλλά παράλληλα είναι δεδομένο ότι θα δώσει τουλάχιστον δύο ακόμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments