Focus

Elvis Presley: Η παράνομη αγάπη που είχε με την Ann-Margret και το χάσμα μεταξύ τους

Elvis Presley: Η παράνομη αγάπη που είχε με την Ann-Margret και το χάσμα μεταξύ τους

Πηγή Φωτογραφίας: Elvis Presley Biography - Showbiz Cheat Sheet- Vintage Everyday

Elvis Presley: "Ήμασταν αδελφές ψυχές, ντροπαλοί εξωτερικά, αλλά ασυγκράτητοι μέσα μας".

Από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας τους στα γυρίσματα της ταινίας “Viva Las Vegas” ήξεραν και οι δύο πως η σχέση μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτη. Ο Elvis Presley και η Ann-Margret ερωτεύθηκαν παράφορα, όμως υπήρχαν εμπόδια που δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να προχωρήσουν μαζί στη ζωή. Με αφορμή τη νέα βιογραφική ταινία για τον βασιλικά του ροκ εν ρολ, σε σκηνοθεσία του Baz Lurhmann, η αυτοβιογραφία της ηθοποιού “My Story” που κυκλοφόρησε το 1994, αναδύθηκε ξανά στην επικαιρότητα και πιο συγκεκριμένα τα κομμάτια που αναφερόταν στον Presley.

Εκείνος πριν τις παραστάσεις της, συνήθως, της έστελνε λουλούδια για καλή τύχη

Πιο αναλυτικά, η Σουηδοαμερικανίδα ηθοποιός είχε καταθέσει στο βιβλίο της πως “ήμασταν πράγματι αδελφές ψυχές, ντροπαλοί εξωτερικά, αλλά ασυγκράτητοι μέσα μας. Και οι δυο ζούσαμε στα άκρα και ήμασταν αυτοκαταστροφικοί με τον δικό μας τρόπο. Με πολλούς τρόπους, οι δυο μας, παρά τη φήμη και οτιδήποτε αποκτήσαμε τόσο γρήγορα, παραμείναμε σαν παιδιά και συναισθηματικά εξαρτημένοι”.

Όπως φαίνεται, έμοιαζαν πολύ κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον βασιλιά της ροκ εν ρολ μουσικής, καθώς είχε στο μυαλό του πολύ συγκεκριμένους τους ρόλους μιας γυναίκας και ενός άνδρα σε μία σχέση. Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με το γεγονός πως η Ann-Margret κυνηγούσε, όπως και εκείνος, την καριέρα της, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ζήλεια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εκτός αυτού, ο Presley τότε ήταν αρραβωνιασμένος με την Priscila, η οποία τον περίμενε για να παντρευτούν. Αν και γνώριζε την αδυναμία του συντρόφου της για το ωραίο φύλο, η ίδια ένιωθε απειλή από την συμπρωταγωνίστριά του. Πληροφορίες, μάλιστα, μαρτυρούν πως όταν ο Presley παραδέχθηκε τη σχέση του με την Ann-Margret, η Priscilla έσπασε ένα βάζο και ήταν έξαλλη. Και ενώ ο σούπερ σταρ σκεφτόταν να κάνουν ένα διάλειμμα για να ηρεμήσουν, ο μάνατζέρ του, Συνταγματάρχης Tom Parker, ανέλαβε δράση και τον πίεσε να παντρευτεί τη 18χρονη νεαρή σύντροφό του.

Συνεπώς, η Ann-Margret ήξερε την κατάσταση, πως υπήρχε περίπτωση να μην μείνουν μαζί

“Ο Elvis ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου, αλλά και πάλι ήταν μία περίπλοκη κατάσταση”, είχε δηλώσει. Παρ’όλ’αυτά, οι δυο τους έβγαιναν για έναν χρόνο, μέχρι τη στιγμή που ο Presley έπρεπε να τιμήσει τον λόγο του και να παντρευτεί την Priscilla.Αλλά και η ίδια παντρεύτηκε τον Roger Smith, με τον οποίο έμεινε παντρεμένη για 50 χρόνια μέχρι τον θάνατό του. Πάντα όμως έτρεφε εκτίμηση και στοργή για τον Presley, για τον οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ άσχημα. Εκείνος πριν τις παραστάσεις της, συνήθως, της έστελνε λουλούδια για καλή τύχη, ενώ και εκείνη το 1977 ήταν ανάμεσα στους διάσημους που έδωσαν το παρών στην κηδεία του βασιλιά του ροκ εν ρολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments