Ελλάδα

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι τον είχαν δει να ψάχνει σε κάδους σκουπιδιών!

Εντοπίστηκε πριν από λίγο ο  Θύμιος Μπουγάς, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patris news βρέθηκε σήμερα το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι τον είχαν δει να ψάχνει στους κάδους κοντά στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου, με την ΕΛ.ΑΣ και την ΟΠΚΕ να ερευνούν εκ νέου σήμερα το απόγευμα και να καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και να τον μεταφέροην στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η έκκληση της αδερφής του

‘Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί και να είναι καλά ο αδελφός μου.” Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Πύργου η αδελφή του, η μοναδική συγγενής που έχει στον Πύργο πριν λίγες ημέρες, ενώ η ίδια είχε δώσει και αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, για το πως έμαθε για το περιστατικό από την τηλεόραση, αφού αρχικά δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια, δεν είχαν οι δύο τους επικοινωνία.

Το διαρκές μπούλινγκ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 29/4 προς ξημερώματα Σαββάτου 30/4  νεαροί είχαν κάνει κυριολεκτικά τη ζωή «κόλαση» όχι μόνο τραμπουκίζοντάς τον και τρομοκρατώντας, πετώντας βεγγαλικά έξω από το σπίτι που έμενε και παρουσιάζοντάς τον ως μανιακό που κυνηγά αθώους πολίτες με ένα τσεκούρι.

Από την πλευρά του ο Θύμιος πήγε σε αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια αλλά όπως φαίνεται οι Αρχές δεν του έδωσαν τη δέουσα σημασία, με τα ίχνη του να χάνονται από εκείνη την ημέρα.

Η Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments