Focus

Μια ματιά στο Maximalist Real Estate Portfolio του Elton John

Μια ματιά στο Maximalist Real Estate Portfolio του Elton John

Πηγή Φωτογραφίας: The Mirror- Prima (UK)- KIDOT

Ο θρυλικός τραγουδιστής Elton John είναι περισσότερο συλλέκτης

Πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, ο Έλτον Τζον έκανε τις σκέψεις του για τον μινιμαλισμό αρκετά ξεκάθαρες. Μοιράστηκε μια σχεδιαστική φιλοσοφία με τον φίλο του, τον αείμνηστο Gianni Versace, σχετικά με το θέμα του να ζεις με λιγότερα υπάρχοντα. Η αγαπημένη couturier έκανε συχνά την υπόθεση ότι λιγότερο είναι λιγότερο και περισσότερο είναι περισσότερο. «Και περισσότερα είναι καλά», είπε ο John στο Architectural Digest σε μια συνέντευξη τον Μάιο του 2000.

«Πολλά περισσότερα είναι πολύ καλά».

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ο μουσικός έχει συγκεντρώσει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τα τελευταία σχεδόν 50 χρόνια. Η πρώτη του αγορά σπιτιού ήταν το 1974, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του συγκλονιστικού  άλμπουμ Goodbye Yellow Brick Road, το οποίο περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του, όπως το “Bennie and the Jets” και το “Candle in the Wind”. Γνωστό ως Woodside, το κτήμα του John στο Berkshire της Αγγλίας, έχει υποστεί αρκετές ανακαινίσεις όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως μετά την αποτοξίνωση του σούπερ σταρ το 1990.

«Όταν βγήκα από την αποτοξίνωση πριν από δέκα χρόνια, συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη από ό,τι αντικατοπτρίζει το σπίτι μου», είπε ο John στην ίδια συνέντευξη στο AD. «Ήθελα μια κανονική ζωή, ένα παραδοσιακό εξοχικό…. Από τότε, είχα πάντα ένα έργο διακόσμησης σε εξέλιξη και επειδή πάντα θέλω να κάνω περισσότερα, κάθε σπίτι είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Αν δεν ήμουν μουσικός, θα ήθελα πολύ να γίνω διακοσμητής».

Πέρα από το κλασικό αγγλικό εξοχικό του, ο John έχει επίσης ακίνητα σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης μιας εξοχικής κατοικίας στη Νίκαια της Γαλλίας και ενός διαμερίσματος στη Βενετία. Στην Πολιτεία, έχει ένα διαμέρισμα στην Ατλάντα και δύο επαύλεις στη γειτονιά Trousdale Estates του Λος Άντζελες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments