Αθλητισμός

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσός με άλμα 8,32μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσός με άλμα 8,32μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Με ένα άλμα στα 8,32μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία προσπάθειά του

Παρουσία χιλιάδων θεατών που έσπευσαν να δουν από κοντά τον Έλληνα Ολυμπιονίκη στο Καυταντζόγλειο και ο Μίλτος Τεντόγλου τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Με ένα άλμα στα 8,32μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία προσπάθειά του.

Ξεκίνησε με 8,24μ., ενώ το δεύτερο άλμα του ήταν οριακά άκυρο και προσγειώθηκε κοντά στα 8,40μ., ενώ το τρίτο το άφησε ουσιαστικά καθώς έχασε τον βηματισμό του. Στο τέταρτο άλμα δεν βρήκε καν βαλβίδα, άφησε την πέμπτη προσπάθεια και πήγε για την τελευταία ρισκάροντας για ένα μεγάλο άλμα. Τελικά μετρήθηκε 8,32μ. και έτσι πλησίασε την φετινή του επίδοση (8,36μ.)

Στην παρουσία του κόσμου αναφέρθηκε αμέσως μετά στις δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου παρομοιάζοντας την ατμόσφαιρα με αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Απίστευτος ο κόσμος που ήρθε. Ήταν σαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χάρηκα πάρα πολύ. Όλοι οι αθλητές.Ενα ευχαριστώ που ήρθαν και με υπομονή έκατσαν στον ήλιο» είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και στη συνέχεια στάθηκε στον αγώνα του.

«Εγώ είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά έκανα πολλά λάθη σήμερα. Είμαι σταθερός όμως όπως και στον κλειστό. Το να είσαι σταθερός πάνω από τα 8,20μ. μπορεί να σου βγει άλμα εύκολα στα 8,50μ. κάποια στιγμή. Πάντα υπολογίζω τους αντιπάλους μου. Πλέον κοιτάζουμε το παγκόσμιο», πρόσθεσε ο Τεντόγλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments