Πολιτική

Τσίπρας για Novartis: Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης

Τσίπρας για Novartis: Ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την υπόθεση Novartis

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζει με δήλωσή του  ότι «τρία χρόνια τώρα ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη. Επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο» αναφορικά με την υπόθεση Novartis. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ότι το βούλευμα «αθωώνει πλήρως, όλους τους κατηγορούμενους από τη κατασκευασμένη κατηγορία της σκευωρίας και στέλνει στο κάλαθο των αχρήστων το στημένο κατηγορητήριο της προανακριτικής».

Επιτιθέμενος στον πρωθυπουργό, σημειώνει ότι «τρία χρόνια τώρα ο κος Μητσοτάκης επιχειρεί να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη. Επιχειρεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο. Επιχειρεί να λασπώσει και να στείλει στη φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους, ακόμη και τους δημοσιογράφους που τόλμησαν να αναδείξουν την αλήθεια».

Ολόκληρη η δήλωση

«Εμείς θα σας πάμε μέχρι τέλους, κ. Μητσοτάκη», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του, στον απόηχο της έκδοσης του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου «σχετικά με την υποτιθέμενη σκευωρία για το σκάνδαλο Novartis».

Δηλώνοντας ότι το βούλευμα αποτελεί κόλαφο για όσους επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο, σημειώνει ότι «αθωώνει πλήρως, όλους τους κατηγορούμενους από την κατασκευασμένη κατηγορία της σκευωρίας και στέλνει στον κάλαθο των αχρήστων το στημένο κατηγορητήριο της προανακριτικής».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογραμμίζει: «το σκάνδαλο που επιχειρήσατε να κουκουλώσετε είναι εδώ και ζητάει απαντήσεις». «Ποιοι δωροδοκήθηκαν; Ποιοι εμπόδισαν τους δικαστές; Ποιοι και γιατί κρύβουν την αλήθεια; Ό,τι και να κάνετε οι απαντήσεις θα δοθούν», επισημαίνει. «Σε αυτό τον τόπο η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου δεν θα νικηθούν. Και η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments