Lifestyle

Kate Moss: Νέα καμπάνια αναψυκτικού με το μοντέλο σαν καλλιτεχνική διευθύντρια

Kate Moss: Νέα καμπάνια αναψυκτικού με το μοντέλο σαν καλλιτεχνική διευθύντρια

Πηγή Φωτογραφίας: Marie Claire

Kate Moss: Έγινε καλλιτεχνική διευθύντρια σε γνωστή εταιρεία αναψυκτικού για τα 40 χρόνια κυκλοφορίας

Η Kate Moss είναι η νέα δημιουργική διευθύντρια της Diet Coke (Coca-Cola Light) η οποία πρόκειται να συνεισφέρει δημιουργικά στις διαφημιστικές καμπάνιες που ετοιμάζονται τώρα για την επέτειο των 40 ετών από την κυκλοφορία του προϊόντος.

“Love what you want” θα είναι το μότο της βασικής καμπάνιας. Μολονότι ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί συγκεκριμένα τα καθήκοντά της

Αν και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα κάνει ακριβώς, σύμφωνα με το brand, η Kate Moss λέγεται ότι θα κληθεί να δει τη Diet Coke ως “καμβά” για να εμπνεύσει, όπως έχουν κάνει άλλωστε και στο παρελθόν οι JW Anderson, Karl Lagerfeld και Jeremy Scott στο παρελθόν.

“Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην οικογένεια της Diet Coke. Λατρεύω τις συνεργασίες που έχουν κάνει, με τόσο σπουδαία ονόματα στη μόδα. Συνδέθηκα αμέσως με αυτή την καμπάνια γιατί πιστεύω βαθιά ότι με πάθος και αυτοπεποίθηση, μπορείς να πετύχεις τα πιο άγρια όνειρά σου. Ως καλλιτεχνική διευθύντρια, ανυπομονώ να εμπνεύσω τους fans και να γιορτάσω τα 40α γενέθλια του brand με στιλ”, δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

Ο Michael Willeke, διευθυντής εμπειρίας της Coca-Cola για την Ευρώπη, δήλωσε από πλευράς του ότι η εταιρεία “είχε την τιμή να διορίσει την Κέιτ Μος ως τη νέα δημιουργική διευθύντρια, συνεχίζοντας την πλούσια ιστορία της Diet Coke να συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του πολιτισμού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments