Πολιτική

ΝΔ για Ανδρουλάκη: Πορεύεται με «δημιουργική ασάφεια»

ΝΔ για Ανδρουλάκη: Πορεύεται με «δημιουργική ασάφεια»
ΝΔ για Ανδρουλάκη: «Τους πρώτους μήνες από την εκλογή του η ασάφεια και οι γενικότητες δικαιολογούνταν. Σήμερα όχι» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

«Τους πρώτους μήνες από την εκλογή του η ασάφεια και οι γενικότητες δικαιολογούνταν. Σήμερα όχι» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της για τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Πέρασαν πολλοί μήνες από την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά ο κ.Ανδρουλάκης εξακολουθεί να πορεύεται με «δημιουργική ασάφεια». Δεν απαντά ούτε ποια κυβέρνηση επιθυμεί να προκύψει από τις εκλογές, ούτε με ποιόν πρωθυπουργό. Σε όλη την Ευρώπη, σε κυβερνήσεις συνεργασίας Πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος. Αν ο κ.Ανδρουλάκης έχει κάποιο άλλο πρόσωπο στο μυαλό του, ας το πει για να κρίνουν οι πολίτες. Τους πρώτους μήνες από την εκλογή του η ασάφεια και οι γενικότητες δικαιολογούνταν. Σήμερα όχι.

Ανδρουλάκης για ΣΥΡΙΖΑ Νέα Δημοκρατία: Αν ο λαός κλείσει την πόρτα εμείς δε θα τους βάλουμε από το παράθυρο

Για μια σειρά θεμάτων όπως η ακρίβεια, οι χειρισμοί της κυβέρνησης στα ενεργειακά, τα εθνικά θέματα αλλά και τα σενάρια των πρόωρων εκλογών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να βάλει φρένο στην εκλογολογία που ο ίδιος δημιούργησε και αυτό είναι ένα δείγμα αναξιοπιστίας. Δεν μπορεί να καταγγέλλει ότι δημιουργούν άλλοι την εκλογολογία όταν ανακοίνωνε υποψηφίους καθημερινά», τόνισε αρχικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Δήλωσε ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών «είναι ανανέωση ή μια από τα ίδια» ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι αν ελληνικός λαός «κλείσει την πόρτα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ εγώ δε θα τους βάλω από το παράθυρο». Στη συνέχεια εξήγησε: «Εάν αποδοκιμάσει ο ελληνικός λαός τον κ. Μητσοτάκη και τον κατακρυμνήσει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πήρε 31 και πάρει λιγότερο και θέλουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να τους βάλουμε από το παράθυρο, αυτό το σενάριο να το ξεχάσουν. Δεν θα χρησιμοποιεί το Μαξίμου και η Κουμουνδούρου τις δημοσκοπήσεις κατά το δοκούν, γιατί βάσει των σημερινών ο λαός τους κλείνει την πόρτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments