Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Παπαπέτρου
Παναθηναϊκός: Παρελθόν αποτελεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό. Μετά από τέσσερα χρόνια στα «πράσινα», ο διεθνής φόργουορντ αποφάσισε να αποχωρήσει

Παρελθόν αποτελεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό. Μετά από τέσσερα χρόνια στα «πράσινα», ο διεθνής φόργουορντ αποφάσισε να αποχωρήσει και το συναινετικό «διαζύγιο» επικυρώθηκε πριν λίγο.

Ο «Παπ» δεσμευόταν με συμβόλαιο και για την νέα σεζόν, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Ντέγιαν Ράντονιτς συμφώνησαν με την επιθυμία του να αποχωρήσει, μια επί της ουσίας αμοιβαία απόφαση, καθώς έκριναν ότι μπορούν να κινηθούν διαφορετικά στην αγορά.

Με την αποχώρηση του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός θεωρεί πως μπορεί να προχωρήσει σε έναν πιο ορθολογικό σχεδιασμό, να «μοιράσει» καλύτερα τα χρήματα στην ενίσχυση του ρόστερ και ουσιαστικά να αλλάξει σελίδα. Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ, που πλησιάζει προς την Παρτιζάν, προσέφερε όσα μπορούσε στους «πράσινους», την ομάδα που πάντα αγαπούσε και ο οργανισμός δέθηκε μαζί του. Όμως, η αλλαγή πλεύσης και οι… χωριστοί δρόμοι ήταν μια εξέλιξη που τελικά ήθελε και ο παίκτης και η ομάδα. Όπως όλα δείχνουν, επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παπαπέτρου θα είναι η Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ η οποία αναφέρει:

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments